CinemaKlub

Íme 2018 legnagyobb kasszasikerei egyetlen videóban!

rtl.hurtl.hu

2018. január 3. 9:00

Tegnap már elárultuk, hogy melyik filmek vettek le minket a lábunkról 2017-ben, most pedig lássuk, milyen nagyszabású alkotások várnak minket idén!

A világhálón a minap röppent fel egy kisfilm, ami a 2018-ban érkező filmek előzeteseit gyúrta egybe, és szinte egy önálló trailerként állja meg a helyét. Nem véletlen a Coming Soon: 2018 cím sem.

Érkeznek a nagy folytatások! A Jurassic World, a Deadpool, a Bosszúállókés A hihetetlen család soron következő részei is tárt karokkal várják majd a nézőket, de kedvenc színésznőink, Alicia Vikander (Tomb Raider) és Natalie Portman (Expedíció) is ismét hódítanak a nagyvásznon. Úgy tűnik, a tavalyi Wonder Woman és az Atomszőkebelevaló hölgyei után idén is kapunk harcias széplányokat. De ne feledkezzünk meg kedvenc képregényhőseinkről sem. Érkezik az X-Men vadonatúj epizódja, és idén debütál a Fekete Párduc legelső filmadaptációja is!

Ha ez nem lenne még elég, visszatérnek a legnagyobb hollywoodi rendezők is! James Cameron és Robert Rodriguez közös filmje, az Alita: A harc angyala egy robotlány életébe enged bepillantást, de ne feledkezzünk meg Wes Anderson Isle of Dogs című animációs meséjéről sem! Ráadásul a Törésvonal rendezőjének új filmjére, a Tombolásra is jegyet válthatunk majd idén, amiben Brad Peyton ismét Dwayne Johnsonnal dolgozott együtt.

Milyen hihetetlen, hogy bár teljesen más műfajú filmekről van szó, a friss „trailer mashup”-ban olyannyira összekovácsolódnak a képkockák, hogy szinte az az érzésünk támad, mintha egy gigantikus, több milliárdos költségvetésű film érkezne majd a mozikba.  

Száz szónak is egy a vége: lenyűgöző kasszasikerekből idén sem szenvedünk majd hiányt! Ti melyik filmeket várjátok a legjobban?

#CinemaKlub#2018#kasszasiker#előzetes#trailer#jurassic world#deadpool#bosszúállók#a hihetetlen család#james cameron#Wes Anderson#törésvonal#dwayne johnson#alicia vikander#tomb raider#natalie portman#wonder woman#atomszőke#x-men#fekete párduc

Címlapról ajánljuk