Műsorújság
RTL Most

Atyaég! Kiderült, mi lesz a sorsa a Wonder Womanből kimaradt jeleneteknek!

A nyár egyik legjobban sikerült filmjének minden pillanata kincs, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint, hogy az eddig felhasználatlan felvételeket ismét elővették! Vajon mi történhetett? Kattints és megtudod!

Úgy tűnik, Diana Prince mentheti meg az Igazság Ligáját, ugyanis a Wonder Womanhez leforgatott néhány képsort újrahasznosítják a Justice League-filmben!

Lehet, hogy mégis csak lesznek jó pontjai a mozinak?

Mindenestre egyre több jel utal arra, hogy a DC nagy csapatának összeállása nem problémamentes, hiszen rengeteg újraforgatás és vágás után, még a rendezőjét is lecserélték, most pedig már úgy látszik, bármire képesek a siker érdekében!

Hogy milyen kimaradt jelenetekről is van szó pontosan azt nem tudni, de nemrég  kijött egy kisfilm, amiben a Wonder Woman-filmből már ismert, Etta Candy (Lucy Davis) meséli el az első találkozását a Csodanővel (Gal Gadot), valamint beszél a hősnő kapcsolatáról a megboldogult Steve Trevorral (Chris Pine) is.

Ám a szomorú végkifejlet ellenére egy nagyon kreatív és vicces videót láthatsz most te is!

Egyszóval nagyon úgy néz ki, hogy hiába áll össze a csapat (Aquaman, Batman, The Flesh, Cyborg és Superman), ha Diana nem rázza gatyába a srácokat, nem sokat remélhetünk az újabb hőseposztól!

 A Justice League már idén novemberben a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek. Instagram.com

Legnézettebb videók