CinemaKlub

Máris tudjuk, mikor jön az Obi-Wan Kenobi film?

rtl.hurtl.hu

2017. december 11. 13:29

Az elmúlt hetekben minden a Star Warsról szól, és a Disney még így is tud emelni a téten: most viszont elterjedt egy újabb hír, miszerint nem is kell már annyira sokat várni a jedi mester önálló filmjére.

A Star Wars rajongók valószínűleg már hiperventillálva ülnek otthon a szobáikban, és várják, hogy végre megnézhessék a héten debütáló legújabb részt, Az utolsó jediket. Szerencsére, még mindenkit elkerültek a spoilerek, viszont eddig szinte csak dicsérő kritikák láttak napvilágot, úgyhogy kezdhetünk még jobban pörögni.

Viszont a Star Warsnál sosem beszélhetünk csak egy filmről, hiszen a Disney nagyban gondolkodik. Azon túl, hogy befejezik ezt az újabb trilógiát, és máris tervben lehet egy következő – amit Rian Johnson álmodhat meg –, megannyi spin-off mozi is szerepel a naptárban.

Ezek a Zsivány Egyessel kezdődtek, majd jövő májusban jön a Han Solo eredetszori – amit ezen a ponton az ág is húz, a rendezői kirúgása miatt –, illetve évek óta beszélnek egy Boba Fett és egy Yoda moziról is. Lényegében kimaxolják az összes ikonikus karakter háttérsztoriját.

Viszont az egyik legfontosabb Star Wars alak, Obi-Wan Kenobi sem marad ki ebből a sorból, róla is megemlékeznek a készítők. Valószínűleg azok az évei kerülnek majd a nagyvászonra, amelyek a harmadik (a Sith-ek bosszúja) és a negyedik (Új remény) között történt vele, többek között a tatooine-i remetesége alatt.


Most kijött egy hír, miszerint ez a történet érkezhet meg elsőként a Han Solo projekt és a kilencedik rész után, hiszen 2019 elején, januárban állítólag már kezdik is a forgatást. Ez pedig azt jelenti, hogy a 2020-as nagy váltást (ekkorra már a harmadik trilógia is befejeződik) ezzel indítják el. Hogy utána milyen történetek várnak még ránk, az nagyrészt Rian Johnsonon is múlik.

Azonban az is fontos kérdés ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy ki játszhatja Obi-Want. Ewan McGregor többször is jelezte, hogy bármikor szívesen visszatérne jediként. Ő lehet a kiválasztott? Vagy mernek merészet lépni, és valaki mást választanak? Ez még egyelőre kérdőjel, mi erősen bízunk benne, hogy McGregor visszatér, hiszen az előzmény trilógia egyik legerősebb pontja az ő alakítása volt.

Szerintetek?
 

Forrás: Movieweb

#CinemaKlub#star wars#spin-off#ewan mcgregor

Címlapról ajánljuk