Műsorújság
RTL Most

Elérték a véget a Star Wars-filmek?

Nyugi, nem erről van szó, csupán befejeződtek a munkálatok a decemberben érkező nyolcadik részen, és közben még a Han Solo előzményfilmmel kapcsolatban is megtudtunk pár izgalmas hírt.

Mostanság újra mozgolódásnak indult a Star Wars hírfolyam, amikor kiderült, a stúdió újabb rendezőtől vált meg: a kilencedik részt mégsem Colin Trevorrow irányítja. A helyére állítólag Az ébredő Erő direktora, J.J. Abrams érkezik. Hogy ebből mennyi igaz, sajnos arra még várnunk kell.

Ez a lefrissebb botrány alapanyag, azonban az elmúlt hónapokban már hozzászokhattunk az SW-nézeteltérésekhez.

Ilyen volt az is, amikor az éppen készülő Han Solo projektből kirúgták a rendezőket, amihez mellékesen hozzá passzintották, hogy még a színészekhez is tanárt kellett hívni a forgatás közepén, a stáb is lázadozott a vezetők ellen… szóval nem volt jó a hangulat. Ezt valószínűleg javíthatta Ron Howard érkezése, aki igazi social guruként próbált mindent megörökíteni a munkálatokból és spoiler-mentes posztolgatásba kezdett.

Így derült ki nemrég, hogy Emilia Clarke – a rengeteg utóforgatás és a soha véget nem érő botrányok ellenére – befejezte a munkát, az összes jelenetét felvették, mehet is tova a következő filmjét forgatni:

 

A post shared by RealRonHoward (@realronhoward) on

„Emilia Clarke-tól csodálatos előadást kaptunk, de már el is ment. Befejezte a felvételeket, és máris tovább állt a következő kalandjára. Elfoglalt kislány! Már most nagyon hiányzik mindannyiunknak. Tehetség, akivel imádunk együtt dolgozni!” – írta a rendező.


A színésznő távozásán kívül más is „kiderült” a titokzatos cselekményű Han Solo filmről: a rendező fotói alapján a rajongók nekikezdtek a spekulálásnak, és nagyon úgy tűnik, eljutunk a hírhedt Kessel bolygóra!

Emlékeztek még, ahogyan Harrison Ford Solója a Kessel futammal és az Ezeréves Sólyommal hencegett Luke-nak és Obi-Wannak a Cantina bárban? Úgy tűnik, hogy a csempészek legendás ösvényére most mi is eljuthatunk az előzménytörténetben.

 

A post shared by RealRonHoward (@realronhoward) on

Hogy mi ez a hely? A Birodalom rabszolgákat dolgoztatott a Kessel fűszer bányáiban, és nem is volt nagyobb büntetés annál, mint amikor ideküldték az embereket. Ezek után mindenki összerezzent, amikor a következőt kommentelte Howard: „Spicey” vagyis csípős, fűszeres… Ha belegondolunk, nagy ziccer lenne, ha ezt kihagynák készítők.

A rengeteg negatív hír mellett tehát akad még némi remény a galaxisban, sőt a nyugalomban és egyetértésben készülő nyolcadik rész végső simításait is befejezték már Rian Johnsonék, aki a következő képpel búcsúzott az utómunkálatoktól és az embereitől:

 

A post shared by Rian Johnson (@riancjohnson) on

„És befejezte a munkát a legkeményebben dolgozó utómunka stáb. Már most hiányzik, hogy együtt üljek velük a sötét szobákban!”
 


Forrás: Collider, EW
Képek: Disney

Legnézettebb videók