CinemaKlub

Hoppá! Nicole Kidman Emmy-díjas lett!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 18. 14:33

Tegnap este 69. alkalommal adták át az Emmy-díjakat, és többek között díjat kapott Hollywood egyik legjelentősebb színésznője, Nicole Kidman is!

A színésznő eddig 3 Oscar-jelöléssel büszkélkedhet, és 2003-ban meg is kapta élete első aranyszobrocskáját. Emellett 3 Golden Globe, 1 BAFTA és számos más kitüntetés bizonyítja lehengerlő tehetségét, tegnap este pedig 2012-es jelölése után pályafutása legelső Emmy-díját is megkapta!

A kitüntetés önmagában is hatalmas elismerés, arról nem is beszélve, hogy az idei mezőny nem volt piskóta!

Sorozatbeli partnere, Reese Witherspoon is kapott jelölést, mellette Felicity Huffman, Carrie Coon, valamint a Joan Crawford és Bette Davis viharos kapcsolatát bemutató sorozat két főszereplője: Jessica Lange és Susan Sarandon is ott volt a listán.

Mielőtt azonban a friss Emmy-díjas színésznő felment volna a színpadra, történt valami, ami nem hagyja nyugodni a világsajtót. Kidman sorozatbeli férje, Alexander Skarsgard megcsókolta a színésznőt, ráadásul a saját férje előtt!

Senki sem érti a történteket, és bár a legtöbben a pillanatnyi győzelem hevére fogják a dolgot, egyesek arról pletykálnak, hogy a két művész között több van, mint szimpla munkakapcsolat…

Szerinted?

Nicole nemcsak a tévéképernyőn hódít, hiszen a Csábítás című drámája jelenleg is fut a mozikban, ami egy bentlakásos lányiskolába tévedt katona történetét meséli el. A színésznő mellett Elle Fanning is szerepel a moziban, és úgy hírlik: pajzán pillanatokból sincs hiány...

Tehát ha nincs még terved a hétvégére, lesd meg bátran az immár Emmy-díjas Nicole Kidman legújabb filmjét!

#CinemaKlub#RTL Klub#nicole kidman#emmy-díj#oscar-díj#reese witherspoon#felicity huffman#susan sarandon#elle fanning

Címlapról ajánljuk