Műsorújság
RTL Most

Nicole Kidman és Elle Fanning lettek Cannes abszolút királynői!

A két színésznő, Sofia Coppola legújabb The Beguiled című filmjében szerepelnek együtt, és bár a kritikusok el voltak ájulva az alkotástól, nekünk teljesen más miatt esett le az állunk! Nézd meg te is, mivel hívták fel magukra a figyelmünket a szőkeségek!

Elle Fanning vörös szőnyeges bevonulásától már elállt egyszer a szavunk, azóta azonban a fiatal tehetség egyre csak emelte a tétet, bennünk pedig már csak egy kérdés merült fel hova tovább?

Úgy tűnik, hogy a végtelenig, ugyanis Fanning kisasszony nem tud hibázni!

Az első sokkot a fenti ruha okozta melyen, mint kiderült a színésznő neve, valamint unikornisok szerepeltek díszítésként.

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

A következő megjelenése is mesébe illőre sikeredett, Elle Fanning egyszerűen úgy nézett ki, mint egy tavasz tündér, hiszen a könnyed zöld ruhájának ismét az alját bolondították meg, ezúttal virágfejekkel!

Ha pedig mindez nem lett volna elég, hogy elámulja a színésznő stílusérzékén, akkor a harmadik estélyitől biztosan neked is könnybe lábad a szemed! Fanning ugyanis egy ezüstös színű ruhában jelent meg, aminek szabása egyszerű volt, ám a virágszirmokra emlékeztető apró ékkődíszítés több mint lélegzetelállítóvá tette a ruhakölteményt.

Végezetül pedig ezt a lila, tüll csodát sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ezzel a balerinákat idéző ruhával a The Beguiled sztárja valóban megkoronázta a vörös szőnyeges megjelenéseit.

Ám nem mehetünk el szó nélkül, Nicole Kidman mellett sem, aki azon kívül, hogy ismét karrierje csúcsára ért - Oscar-ra jelölték a Lion című film miatt, sikersorozatban szerepel, valamint Cannes-ban két filmmel is jelen volt - úgy tündökölt, mint ahogyan csak a legnagyobbak tudnak!

Szerintünk Kidman jelenleg a szakma és a vörös szőnyeg királynője!

 

A post shared by Julia von Boehm (@juliavonboehm) on

Vegyük csak a pávák tollát idéző, dupla pántos ruháját, aminek smaragdzöldje még jobban kiemeli, a színésznő világos bőrét és szőke haját.

 

A post shared by Julia von Boehm (@juliavonboehm) on

De a monokróm, fekete-fehér tüll ruhájától is majdnem hanyatt estünk! A kevesebb néha több szabály alapján a színek és a ruha szabása is tökéletes viseletnek bizonyult a vörös szőnyegen, ahogyan a sminkjében is az ajkai lettek hangsúlyosak, hiszen azokat piros rúzzsal emelték ki.

Arról pedig már tényleg csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, ami ez után következett.

 

A post shared by Julia von Boehm (@juliavonboehm) on

Nicole Kidman lazán, kontyba tűzött hajjal és az ezüst, a ’20-as évek stílusát idéző estélyiben végérvényesen is elvitte a prímet a cannesi vörös szőnyegen!

Neked ki tetszett a legjobban Cannes-ban?

Forrás/Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók