CinemaKlub

Akkor hogyan is fog kinézni Deadpool spanja?

rtl.hurtl.hu

2017. június 29. 11:34

Imádjuk a Deadpool forgatásokat, hiszen Ryan Reynolds pont az a főszereplő, aki mindent dokumentál és ki is posztol a rajongóinak. Most kiderült, hogy Josh Brolin is pontosan ugyanilyen.

Napokkal ezelőtt már hivatalosan is megkezdődött Wade Wilson következő kalandjának forgatása, és ezt nemcsak a helyszíneken készült paparazzi fotókból tudhatjuk, hanem a szereplők Insta-posztjaiból is. Ryan Reynolds ugyanolyan troll, mint az általa alakított karakter, így biztosra vehetjük, ha valamilyen exkluzív tartalmat oszt meg a követőivel, azt valamilyen poénnal vagy oltással fogja köríteni.

Így esett például, hogy X Professzoréknál punyizott egy fotó (meg ugye pár jelenet) erejéig (fent).

Persze, az utóbbi napokban nemcsak az derült ki, hogy beugrik az X-Men főhadiszállásra, de egy szülinapi bulit is tönkretett, benézett egy tetthely helyszínére és még egy fiatal szárnysegéd is mellészegődik a második felvonásban, Julian Dennison személyében:


Azonban nemcsak Dennison ugrik be mellé, hogy együtt szállítsák az akciót és a poénokat: egy sokkal nagyobb ego is betársul, érkezik Kábel! A Josh Brolin által életre keltett karakterről már eddig is láthattuk, hogy kellőképpen ki lesz pattintva, hiszen a színész ezerrel gyúr és posztol, hogy méltó társa lehessen Reynolds-nak!

Most viszont még többet mutatott meg róla, hogyan is fog kinézni Kábel:

„Az őrület már a sarokban… Az arcom kezd átalakulni valamilyen géppé…”
 


Hiába azonban a kék szmötyi, mind tudjuk, hogy a speciális effekteknek még nagy szerepe lesz az átalakulásában! Többek között ez lehet majd az alapja, hogy könnyen beépíthessék az arcába a kibernetikus szemét.

Brolin persze már bőven megszokta, hogy a sminkesek ilyen szinten piszmognak az arcával, nézzétek, mit kellett hordania három hónapig a Jonah Hex forgatása alatt:

#CinemaKlub#deadpool#deadpool 2#ryan reynolds#josh brolin#exkluzív#forgatás#kulissza#smink

Címlapról ajánljuk