Műsorújság
RTL Most

Itt az első fotó a Deadpool 2-ből!

Most már hivatalosan elkezdődött a legnagyobb filmes troll újabb ügyködése: Ryan Reynolds felkapta a Deadpool gúnyát és megkezdték a következő rész forgatását.

Múltkor már pörögtünk egy sort, hogy a második felvonásban Mr. Reynolds egy igazán macsó és kipattintott ellenfelet/társat kap maga mellé: Josh Brolint! A színész a híres-neves Kábelt alakítja majd, és az Insta-posztjait figyelve láthattuk: erősen rákattant, hogy méltó legyen Reynolds kigyúrt hátsójához, így igazán emlékezetes izmokat villantott!

Miután az összes ilyen képe és videója mellé odapasszintotta a „Ryan Reynolds az én ribancom” hashtaget, kétség sem fért hozzá, hogy milyen film munkálataira készül ennyire. Ráadásul, már azt is meglehetett saccolni, hogy heteken belül megkezdődhet a Deadpool 2 forgatása is, hiszen már a haját is lenyírták.

Erre a gyanúra még inkább ráerősített a főszereplő, aki egy pillanatig sem teketóriázva kirakott egy fotót a forgatásról, ami meglehetősen beszédesre sikerült:

„Elugrottam az X-birtokra! Jól körülnéztem, Beast sövény bombái miatt, mielőtt megkezdtem volna a jól megérdemelt szundimat.” – írta a kép mellé.


Ezek után már tudhatjuk, hogy 1. a forgatás éppen Kanadában zajlik, hiszen itt található a Hatley Kastély, ami a mutánsok kiképző központjaként és iskolájaként funkcionál a filmeben. Másrészt most már az is tuti, hogy Deadpool ismét összeakad az X-Menekkel!

Aki abban reménykedne, hogy egy kolosszális cameo áradat várható Jennifer Lawrence-ekkel és Michal Fassbenderekkel, az jobb, ha lehűti magát, hiszen több mint valószínű, hogy az első részhez hasonló, visszafogott szereplőgárda fogad majd bennünket.

Azt már tudjuk, hogy visszatér Kolosszus és Negaszonikus Tini Torpedó, mellettük pedig még egy soha nem látott mutáns is debütálni fog…

Persze, bevalljuk, mi is arra éhezünk, hogy még több X-Men bekukkantson Deadpool mellett, főleg azok után, hogy bejelentették: az X-Men: Dark Phoenix című folytatásban mindegyik nagy név visszatér, annak ellenére is, hogy ez a szerződések meghosszabításával járt.

Forrás: Movieweb, Instagram
Kép: InterCom

Legnézettebb videók