Műsorújság
RTL Most

A Deadpool 2 új kulcsszereplője feladja a leckét Ryan Reynolds-nak?

A Marvel univerzum egyik legnagyobb trollja nagyot villantott a bemutatkozó filmjével, úgyhogy a második felvonásnak is ütnie kell. Ezt Josh Brolin is tudja, aki már a forgatás előtt megkezdte Reynolds piszkálását.

A 2016-os Deadpool azon túl, hogy szinte folyamatosan rekordokat döntögetett – annak ellenére is, hogy R-besorolást kapott, és a blockbuster idény előtt debütált –, minden kritikust és rajongót megvett kilóra. Úgy kapkodott utána a közönség, mintha egy falat kenyér lenne egy ínséges időszakban. Valahol persze tényleg ilyen időket éltünk, hiszen olyan szinten túltengtünk a tökéletes, megszokott, kiszámítható szuperhősöktől, hogy komolyan valami újdonságra volt már szüksége a népnek!

És akkor jött a Deadpool!

Azt persze már eddig is tudtuk, hogy főhősünk, Ryan Reynolds egy igazi mókamester, egy troll, aki annyira olyan, mint az általa alakított karakter, hogy még saját felesége sem tudja sokszor megállapítani a két személyiség közötti különbségeket.

Na, most Reynolds Josh Brolin-nal megkapja maga mellé azt a valakit, aki egyensúlyt hoz a rendszerbe: Brolin alakítja majd Kábelt – vagyis Nathan Summers-t –, aki Deadpoolunk egyik legnagyobb szövetségese/ellensége. Ha eddig arra számítottunk, hogy tovább folytatódik az őrület, akkor a várakozásainkat minimum szorozzuk meg kettővel, hiszen kettejük duója igazán nagy troll-összecsapásokat ígér.


Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Brolin már most – a felkészülése közben – megkezdte Reynolds oltogatását, és alap hashtag lett nála, hogy #ryanreynoldsismybitch, vagyis „Ryan Reynolds az én ribancom”.

Emellett az Instagramján végigkövethetjük, hogyan alakul át egyre jobban. Igazán szigorú diétát és edzéstervet követve, lassan 50 évesen, olyan szinten kipattintotta magát, hogy Deadpool-nak tényleg fel kell kötnie a gatyáját. Ennek fényében minden egyes gyúrós videójához oda passzintja a fenti hashtaget, csak hogy mindenki – főleg Reynolds – érezze a törődést.


De ki is ez a Kábel? Mondhatni, eléggé meghatározó résztvevője az X-men világának, hiszen a mozizók által is jól ismert Küklopsz (Scott Summers) és Jean Grey klónjának, Madelyn Prior-nak a gyermeke.

A Deadpool második része 2018 júniusában érkezik, és kiindulva abból, hogy Brolin már a haját fel is nyíratta a szerep kedvéért, valószínűleg hamarosan meg is kezdik a forgatásokat!
 

Forrás: hollywoodreporter

Legnézettebb videók