CinemaKlub

Vigyázz, tuti lefagysz! Előbb érkezik a Jégvarázs folytatása, mint gondoltuk?!

rtl.hurtl.hu

2017. június 14. 11:00

Bizony, Anna és Elsa újabb kalandok elé néz, a rajongóknak pedig van egy jó hírünk, hiszen úgy néz ki, nem kell megvárnunk a mese második részét, hogy találkozzunk velük és kedvenc beszélő hóemberünkkel?

Hiába vagyunk benne már nagyon a nyárban és annak minden szuper velejárójában, mint a fagylalt és a strandolás, azért a kánikulákban mi is megkívánjuk a hűvösebb időt és annak legjobb részét a Karácsonyt!

Márpedig, ha ünnepnap, akkor Jégvarázs!

Idén pedig lesz bőven, mit ünnepelnünk, hiszen a Jégvarázs 2 mellett, egy másik történetet is kapunk, melynek címe Olaf’s Frozen Adventure!, és amiben a jópofa hóember és a morcos rénszarvas, Sven elindulnak, hogy megfejtsék a karácsonyi szokások rejtélyét!

Ehhez pedig most még egy kis ízelítőt is kaptunk, amiben láthatjuk a két hercegnőt teljes ünnepi pompájukban, valamint természetesen néhány igazi Olaf-poénban is részünk lehet, miközben próbál segíteni a lányoknak, abban, hogy saját családi tradíciójuk legyen az Ünnepekre!

De nemcsak a meseszereplők ünnepelnek, hiszen a Pixar és a Disney közös gyermeke, a Verdák című animációs film is a harmadik fejezetéhez érkezett, mi pedig ebből a jeles alkalomból kifolyólag játékra hívunk benneteket!

Ha igazán otthon vagy a Verdák világában és mindent tudsz Villám McQueen-ről és barátairól, akkor tarts velünk és a nyereményekkel!

 

Kétféleképpen vehettek részt a játékban:

Akik inkább a mese-tudásukra támaszkodnának, azok egy 10 kérdéses kvízben tehetik magukat próbára! Máris játszanál? Akkor kattints ide a kvízért!

Persze, a kreatívabbak is bemutatkozhatnak, egyetlen dolgot kell csupán tenni: készítsetek egy rajzot és küldjétek el nekünk az e-mail címünkre (CinemaKlub@rtl.hu) a nevetekkel és a lakcímetekkel együtt!

Le ne maradjatok a játékról! Nyomjátok be a gázpedált!

Forrás: disney.com

#CinemaKlub#disney#jégvarázs#nyereményjáték#pixar#verdák

Címlapról ajánljuk