Műsorújság
RTL Most

Gyereknap előtt jöhet egy kis mesenézés? Segítünk!

Szerintünk megnézni egy mesét, minden ember alapvető emberi joga, legyen akárhány éves. Miután vasárnap pont gyereknap lesz, jobb lesz időben elkezdeni a gyerekkori múltidézést.

Sokszor írtunk már arról, mennyire szeretjük az animációs történeteket, legyen szó a régimódi klasszikusokról vagy a digitális technikával készített mozikról. A Disney és a Pixar pedig nem meglepő módon ott vannak a kedvenc mesegyárosaink között.

Rengeteg történetet köszönhetünk nekik – évente egy-egy mese biztosan ott van a tarsolyukban –, ráadásul nemcsak egészestés filmekkel foglalkoznak, de megannyi rövidfilmmel is szórakoztattak már bennünket. A slussz poén az egészben, hogy ezek a mini sztorik legalább annyira csodásak, mint a nagytesóik – technikai és történet szempontból egyaránt!

A stúdiók most inkább a folytatásokra koncentrálnak, így kapjuk meg például a Verdák harmadik részét, ami már június 15-én érkezik is a hazai mozikba!

Most viszont felkészülve a fent említett felvonásra, és természetesen a vasárnapi gyereknapra, az RTL Klub május 27-én 19:20-kor a műsorára tűzi a lassan már klasszikussá váló Verdák első részét!

Miről is szól a mese? Íme:

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy legfiatalabb versenyautóként elhódítsa a Szelep-kupát. A sorsdöntő verseny helyszíne felé tartva azonban elhagyják őt az autópályán, és Kalifornia helyett egy kisvárosban, Kipufogófürdőben találja magát. Villám menekülés közben tönkreteszi a város útját, amiért a lakók büntetést szabnak ki rá. A teljes útburkolat javítása közben összebarátkozik Cimbivel, beleszeret a szépséges Sallybe, és kivívja a legendás versenyautó, Hudson Hornet tiszteletét

És ha már a Verdáknál tartunk, ne feledkezzetek meg róla, hogy értékes Disney-nyereménycsomagokért játszhattok nálunk, a CinemaKlubon! Nem tudod, mit kell tenned? Kattints IDE, és elmondjuk, hogyan lehetsz te a befutó! Játékra és Verdákra fel!

Legnézettebb videók