Műsorújság
RTL Most

Te vagy a legnagyobb Verdák rajongó? Akkor játssz a CinemaKlubon!

A tavalyi Jégvarázs játékunkhoz hasonlóan, most is egy mesés megmérettetést dobtunk össze nektek! Ha igazán otthon vagy a Verdák világában és mindent tudsz Villám McQueen-ről és barátairól, akkor tarts velünk és a nyereményekkel!

Hamarosan újra találkozhatunk a mozikban Villám McQueen-nel, aki ismét versenybe száll, hogy bebizonyíthassa: ő aztán a leggyorsabb a versenyautók között. Mielőtt azonban beülnénk a moziba a legújabb kalandra, arra gondoltunk, hogy itt az ideje egy újabb nyereményjátéknak!

Elmerülünk egy kicsit a kezdetekben és próbára tesszük a tudásotokat: mennyire ismeritek a Verdák első részét? Minden apró részletre odafigyeltetek? Mindenkit ismertek? Most leteszteljük!
 

Kétféleképpen vehettek részt a játékban!


Akik inkább a mese-tudásukra támaszkodnának, azok egy 10 kérdéses kvízben tehetik magukat próbára! Máris játszanál? Akkor kattints ide a kvízért!

Persze, a kreatívabbak is bemutatkozhatnak, egyetlen dolgot kell csupán tenni: készítsetek egy rajzot és küldjétek el nekünk az e-mail címünkre (CinemaKlub@rtl.hu) a nevetekkel és a lakcímetekkel együtt!
 

Le ne maradjatok a játékról! Nyomjátok be a gázpedált!
 

A legügyesebb kvíz-kitöltők közül négyen, a rajzpályázatok közül pedig a legjobb pályamű készítője értékes Disney-ajándékcsomagot kapnak! Hogy mik rejtőznek bennük? Mindegyik csomagban megbújik egy-egy Verdás játék, amelyekhez 5-5 darab könyvet passzintunk!


Meglesnéd a nyereményeket? Az alábbi képen megkukkanthatod őket:
 

 

 

A nagy játékban ne feledkezzetek meg róla, hogy idén nyáron is érkezik egy Villám McQueen-féle kaland, hiszen a Verdák 3 június 15-én rajtol a hazai mozikban! Ti is várjátok már a legújabb részt?
 

Legnézettebb videók