CinemaKlub

Gyereknap előtt jöhet egy kis mesenézés? Segítünk!

rtl.hurtl.hu

2017. május 26. 14:08

Szerintünk megnézni egy mesét, minden ember alapvető emberi joga, legyen akárhány éves. Miután vasárnap pont gyereknap lesz, jobb lesz időben elkezdeni a gyerekkori múltidézést.

Sokszor írtunk már arról, mennyire szeretjük az animációs történeteket, legyen szó a régimódi klasszikusokról vagy a digitális technikával készített mozikról. A Disney és a Pixar pedig nem meglepő módon ott vannak a kedvenc mesegyárosaink között.

Rengeteg történetet köszönhetünk nekik – évente egy-egy mese biztosan ott van a tarsolyukban –, ráadásul nemcsak egészestés filmekkel foglalkoznak, de megannyi rövidfilmmel is szórakoztattak már bennünket. A slussz poén az egészben, hogy ezek a mini sztorik legalább annyira csodásak, mint a nagytesóik – technikai és történet szempontból egyaránt!

A stúdiók most inkább a folytatásokra koncentrálnak, így kapjuk meg például a Verdák harmadik részét, ami már június 15-én érkezik is a hazai mozikba!

Most viszont felkészülve a fent említett felvonásra, és természetesen a vasárnapi gyereknapra, az RTL Klub május 27-én 19:20-kor a műsorára tűzi a lassan már klasszikussá váló Verdák első részét!

Miről is szól a mese? Íme:

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy legfiatalabb versenyautóként elhódítsa a Szelep-kupát. A sorsdöntő verseny helyszíne felé tartva azonban elhagyják őt az autópályán, és Kalifornia helyett egy kisvárosban, Kipufogófürdőben találja magát. Villám menekülés közben tönkreteszi a város útját, amiért a lakók büntetést szabnak ki rá. A teljes útburkolat javítása közben összebarátkozik Cimbivel, beleszeret a szépséges Sallybe, és kivívja a legendás versenyautó, Hudson Hornet tiszteletét

És ha már a Verdáknál tartunk, ne feledkezzetek meg róla, hogy értékes Disney-nyereménycsomagokért játszhattok nálunk, a CinemaKlubon! Nem tudod, mit kell tenned? Kattints IDE, és elmondjuk, hogyan lehetsz te a befutó! Játékra és Verdákra fel!

#CinemaKlub#mese#mesefilm#nyereményjáték#gyereknap

Címlapról ajánljuk