CinemaKlub

Vége Michael Keaton hősiességének, mostantól csak rosszfiú lesz!?

rtl.hurtl.hu

2017. április 5. 15:34

Előbb eljátszotta Batman-t majd szerepelt az Oscar-díjas Birdman-ben és nemrég elvállalta az új Pókember gonosztevőjének szerepét, most pedig újabb rosszaságon töri a fejét, méghozzá nem is akármiről van szó! A legendás színész ezúttal a Disney-hez szerződik!

Ugyanis a mesekészítő cég hajthatatlan azon elképzelésében, hogy tényleg mindenből, de mindenből készítsen egy remake-et, így legkedvesebb ormányosunk, Dumbo is erre a sorsra jutott!

A kiselefánt sztoriját a kissé furcsa, de sajátos világokat teremtő Tim Burtonrendezi, a főszerepet pedig eddig úgy volt, hogy Wills Smith, de most nagyon úgy tűnik, hogyColin Farrell fogja játszani!

Ezek után pedig a stúdió rögtön megkezdte a tárgyalásokat, Burton legújabb múzsájával, Eva Green-nel és Danny DeVito-val, valamint úgy hírlik Michael Keaten-nel is, akit kifejezetten a mese gonosztevőjének szeretnének.

Egyébként ez lenne a színész és a rendező első közös projektje az 1992-es Batman visszatér óta, arról nem is beszélve, hogy mindkettejük karrierje az 1980-asBeetlejuice-szal kezdődött!

Tehát nagy esélyünk van rá, hogy legközelebb Keaton-t rosszindulatú cirkusztulajdonosként láthassuk, aki kihasználja Dumbo-t és az édesanyját. Emellett Danny DeVito lesz a jóságos cirkuszigazgató, akitől Keaton elbitorolja a társulatot, Eva Green pedig egy francia légtornász kisasszonyt alakít majd!

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor arra sem kell már sokat várnunk, hogy láthassuk Michael Keaton-t, a Pókember – Hazatérés című filmben, amit júliusban mutatnak be a magyar mozik!

De, ha addig sem bírnád ki, itt a hálószövő új kalandjának legújabb előzetese, amiben végre láthatod a színészt a gazfickó jelmezében:

Azonban nemcsak ő, hanemRobert Downey Jr.Vasemberként, valamint Chris Evans Amerika kapitányként is feltűnik majd az új Marvel-moziban.

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#tim burton#michael keaton#spider-man: homecoming#dumbo#disney#eva green#colin farrell

Címlapról ajánljuk