Műsorújság
RTL Most

A Legendás állatok új előzetese akciódúsabb varázsvilágot igér!

A Harry Potter-történetek legújabb láncszemének készítői ezúttal mindent bevetettek, hogy azokat is meggyőzzék, akik eddig kételkedtek volna a moziban! Talán túlságosan is sok mindent.

A beharangozóban láthatjuk az Oscar-díjas Eddie Redmayne-t, Katherine Waterston-t, Colin Farrell-t, Jon Voight-ot és végre Ezra Miller-t is!

Emellett az eseménydús képkockák ezúttal nemcsak a főszereplőt Newt Scamander-t, hanem egy egész varázslóktól hemzsegő mágikus világot is bemutat.

A sztori szerint ugyanis Scamander miután rengeteg különös és elvarázsolt teremtményt dokumentált, New York-ba érkezik és persze azonnal fantasztikus kalandok sorába keveredik! Ilyen például, az is hogy megvádolják egy bizonyos dolog elkövetésével, amit persze nem ő tett és, aminek bűntetése elől egy ilyen mágikus állat segítségével szökik meg.

Nézd meg te is a Legendás állatok és megfigyelésük új trailer-ét, hogy megtudd, mire számíthatsz a film kapcsán!

Egyébként a mozi producere ugyanaz David Heyman, aki a Harry Potter-filmeket is irányította, valamint az alkotás forgatókönyvét az eredeti történet írója J.K. Rowling és Steve Kloves jegyzi ahogyan azt már megszokhattuk, a többi varázslós mozi esetében is. Az alkotást pedig David Yates rendezi.

Nekik köszönhetően láthatjuk idén novemberben a Legendás állatok első részét ugyanis, nemrég bejelentették, hogy a film folytatására is számíthatunk a jövőben!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók