Műsorújság
RTL Most

Folyamatosan bővül a legújabb Pókember szereplőgárdája!

Lassan már annyi név merül fel a forgatáson ügyködők között, hogy nem győzzük követni, ki kit játszik majd a filmben. Nézzük, ki a legújabb szerzemény és persze azt is, hogy vajon kinek a bőrébe bújhat majd.

Minden valamire való forgatás Atlantában történik, így eshetett meg, hogy amikor James Gunnék befejezték A galaxis őrzői 2 felvételeit, akkor még épp összefutottak a Pókemberesekkel. Gunn nem is volt rest, egy fotón megörökítette, ahogy a két Marvel hős találkozik, így esett, hogy Star-Lord és az ifjú Pókember összebratyiztak:

 


Az egyik tehát végzett és rögtön kezdett is a másik, nincs idő a várakozásra, hiszen a Marvel filmes táblája is bőven tele van már tervekkel. A Spider-Man: Homecoming azóta már a munkálatok sűrűjében van, mégis akadnak nevek, akiket csak most jelentenek be.

Angourice Rice még eléggé frissen cseng a filmes szakmában, a legtöbben Shane Black legutóbbi fekete komédiájából, – a Ryan Gosling és Russel Crowe főszereplésével készített – Rendes fickókból ismerhetik, ő alakította Gosling lányát (a színész nem mellesleg éppen Budapesten forgat). Persze, nem csupán egy semleges mellékszerepet jelentett ez, hiszen a két nagy sztár mellett Rice egy igazán karakán, eszes és törtető kiscsajt alakított, aki sok szempontból emlékeztetett minket a Taxisofőr Jodie Fosterére.


Most úgy tűnik Tom Holland mellett is feltűnik majd a legfrissebb Pókemberben. Hogy kit alakít, sajnos még nem derült ki. A filmes portálok leginkább arra tippelnek, hogy egy megmentett kiscsajt játszik majd, egyszóval nem lesz meghatározó a szerepe, de mi simán látjuk a lányban a lehetőséget egy fontosabb alakításhoz is. Ki tudja, lehet, hogy meglepődünk és nagyobb jelentősége lesz, mint gondolnánk!

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy az ifjú tehetségek mellett nagy nevek is beköszönnek majd a forgatásra, így például Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton vagy éppen Logan Marshall-Green.

Ha még többet szeretnétek megtudni a Spider-Man: Homecoming-ról, akkor lessétek meg a korábbi cikkünket!

Forrás: Screenrant
Képek: Tumblr, FreemanFilm

Legnézettebb videók