CinemaKlub

Ridley Scott más befejezést szánt az eredeti Alien-filmnek!?

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 15:12

A sci-fi klasszikus rajongói örülhetnek, ugyanis nemrég bejelentették, hogy április 26-án lesz a hivatalos Alien-nap, de szerencsére addig sem kell várnunk, hogy újabb érdekességet tudjunk meg a legendás alkotásról!

A rendező például elárulta, hogy ő teljesen máshogy képzelte el, az eredeti Alien-mozi befejezését!

Scott azt mondta, hogy az ő tervei szerint Sigourney Weaver ikonikus karaktere Ripley meghalt volna a végső összecsapás során, nem pedig, mint a legénység egyetlen túlélőjeként menekült volna meg a szörnyűségektől.

„Azt akartam, hogy Ripley a kapitány kabinjába meneküljön, ahova a lény utána megy és bejut, így mikor szemtől szembe kerülnek összezárva, az Alien leszedi Ripley fejét és megöli. Mikor ezt a befejezést meghallotta a stúdió, az azonnali kirúgásommal fenyegetőztek én pedig éreztem, a feszültséget, tudtam, hogy nem viccelnek.”

Végül Ridley Scott megváltoztatta az elképzeléseit, így Sigourney Weaver még háromszor játszhatta el Ripley-t nem is akárhogyan! Nem véletlenül lett a karakter legendás a filmtörténet során!

Mi pedig alig hisszük el, hogy az eredeti trilógiánál tud még ijesztőbbet is csinálni a rendező, pedig nagyon úgy tűnik, hogy erre törekszik, legalábbis a legújabb tévés spotok alapján erre következtetünk.

Az első a „fuss”címet viseli, és legrosszabb rémálmunkat tartalmazza, azt a lényt, amivel szó szerint nem szeretnénk találkozni szemtől szemben:

A második az „imádkozz” alcímmel fut és a legvérfagyasztóbb horrorokat idézi:

A „bújj el”című reklám pedig olyan lényt mutat, amivel eddig még nem találkozhattunk!

A legújabb mozi, az Alien: Covenantmájus 18-tól látható a mozikban!

Forrás: comingsoon.net, ew.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#alien: covenant#ridley scott#sigourney weaver#sci-fi

Címlapról ajánljuk