CinemaKlub

A Múmia új előzetese kiengedi a szellemet a szarkofágból!

rtl.hurtl.hu

2017. április 3. 12:41

Az első trailer berúgta az ajtót és hihetetlen akciójelenetekkel taglózott le bennünket, de keveset láthattunk magából a misztikus lényből, most ezt a készítők bepótolták és olyan sztorit kaptunk, hogy leesett az állunk!

A beharangozó első jelenetiben azt hihetnénk, hogy főhősünk, Tom Cruise egy háborús filmet készített valójában nem pedig, egy természetfeletti lényektől hemzsegő kalandfilmet.

Azonban, amint felcsendül a The Rolling Stones klasszikusa, a Paint it Black - aminek hallatán, már meg sem lepődünk, hiszen újabban mindenki rock balladákkal dobja fel a mozik előzeteseit - láthatjuk, hogyan is lel rá a különös temetkezési helyre, amiről aztán az Annabelle Wallis által játszott kutatónő megállapítja, hogy valójában egy börtön!

Itt pedig elejét veszi a durvábbnál durvább képek sora, és az több mint érdekes sztori, aminek hála kezd kirajzolódni ki is, az az Ahmanet (Sofia Boutella) és, hogy mi lehet a szörny indítatása, miközben végre megismerhetjükRussel CroweDr. Henry Jekyl-jét is!

 

A post shared by The Mummy (@themummy) on

Arról nem is beszélve, hogy mindenki számára világossá válhat, hogy a dolog itt nem ér véget és tényleg számíthatunk egy új filmes univerzum kiépítésére, amiben gyermekkorunk legendáinak hátborzongató kalandjait élvezhetjük majd!

AMúmia című film idén nyáron kerül a hazai mozikba!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#múmia#tom cruise#russel crowe#előzetes

Címlapról ajánljuk