Műsorújság
RTL Most

Javier Bardem lehet az új Frankenstein?

Újabb mozis univerzum van épülőben. Már mi is foglalkoztunk korábban a Tom Cruise, Johnny Depp és Russell Crowe – eddig – hármasával épülő szörnyfilmekkel. Most újabb név merült fel a blockbusterek kapcsán.

Manapság a stúdiók szívük szerint már csak nagy neveket felsorakoztató és világokat romba döntő történetekre szeretnek pénzt kiadni, hiszen az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a mozizók imádnak a látványban, valamint a természetfeletti sztorikban tobzódni.

Évek óta a szuperhősök korát éljük, sorra – szinte már futószalagról ledobálva – kapjuk ezeket a filmeket, a Universal pedig gondolt egyet és kitalálták, hogy a klasszikus szörnyekről készítenek filmeket, majd pedig közös – Bosszúállókat idéző – akciókat is.

A buliban benne lesz a Múmia, Drakula, a Vérfarkas, Frankenstein és neje, a Láthatatlan Ember és Van Helsing.

Valószínűleg mindegyik karakter külön mozit kap majd, és ezek közül már forog is az első Tom Cruise főszereplésével, a Múmia. A 2017-re várható felvezetésben természetesen több cameo is várható lesz, így például Russel Crowe Dr. Jekyll-jétől is.

A két nagy név mellett még Johnny Depp-ről tudunk, aki – magát cseppet sem meghazudtolva – a Láthatatlan embert alakítja majd.

Most pedig megkaptuk a következő A-listás sztárt Javier Bardem személyében. Ő alakítja majd Frankensteint, legalábbis már tárgyal róla a készítőkkel. Az önálló filmnek még nincs rendezője sem, ezért valószínű, hogy a korai casting hír azért esedékes, mert ő is benne lehet a most készülő Múmiában.

Forrás: The Playlist
Képek: tumblr

 

Legnézettebb videók