CinemaKlub

Jake Gyllenhaal: „Őszintén, teljesen idióták vagyunk!”

rtl.hurtl.hu

2017. március 23. 16:00

Mától látható a mozikban az ÉLET című film, ennek kapcsán pedig a színész és kollégája, Ryan Reynolds egy interjú során árulta el őszinte véleményét a stábról és persze egymásról! Rekeszizmokat előkészíteni, ilyet még biztosan nem láttál!

Az egész onnan indult, hogy egy neves csatorna riportere, szeretett volna kedveskedni Ryan Reynolds-nak, ezért egy Deadpool-os kitűzőt nyújtott át a színésznek, amihez hozzá is fűzte, hogy nagyon tetszett neki Reynolds filmje.

Azonban a fiatal kolléga elkövetett egy hibát, még hozzá azt, hogy Jake Gyllenhaal-nak is adott egyet, aki a figyelmességet meghálálva nemes egyszerűséggel a háta mögé hajította a kitűzőt, ez pedig olyan lavinát indított el, aminek hála az alábbi felvétel az év interjúja lett!

A riporter hiába próbált meg egy értelmes választ is kicsikarni a két sztárból, az ÉLET című film szereplői olyan nevető görcsöt kaptak, hogy nem tudtak normálisan odafigyelni a kérdezőre.

Erre pedig csak még egy lapáttal rá tett, hogy mikor Reynolds felkelt, hogy összeszedje az eldobált ajándékokat az újságíró észrevette, hogy a színészek neve ott szerepel a székeken.

„Igen, mert teljesen idióták vagyunk. Én is először rossz székre ültem!” – válaszolt Gyllenhaal.

A helyzet pedig ezután sem lett jobb, még több nevetés és újabb poénok is röpködtek, majd a következő is elhangzott a színészek szájából:

“Ez az interjú teljesen használhatatlan, úgyhogy rád itt már semmi szükség! Te jó ég ez annyira jó!”

Végezetül pedig Gyllenhaal azt mondta, mindenki azt fogja hinni, hogy „Ryan Reynolds betépett”.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a két színész próbálta jóvátenni a dolgot, azzal, hogy megpróbáltak legalább a netes kérdezőknek normálisan válaszolni.

Hogy sikerült-e nekik, arról most te magad is meggyőződhetsz!

Annyit azért elöljáróban elárulunk, hogy többek között, arra is választ kaphatsz, miért csókolta meg Ryan Reynolds Andrew Garfield-ot, valamint, hogy Jake Gyllenhaal maga csinálja-e filmjeiben az akció jeleneteit!

Az ÉLET című alkotás mától a mozikban!

Forrás: YouTube.com
Képek: Instagram.com
 

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#interjú#jake gyllenhaal#ryan reynolds#sci-fi#vicc#poén

Címlapról ajánljuk