CinemaKlub

A Csillagainkban a hiba lehetett volna musical is?

rtl.hurtl.hu

2017. március 23. 10:55

Úgy tűnik, hogy sírós kedvencünk, zenés filmként is megállhatta volna a helyét, hiszen arról már megbizonyosodhattunk, hogy Ansel Elgort kitűnően énekel, na de ami most következik arra, mi sem számítottunk! Vigyázat, lehet, hogy megkönnyezed!

Ugyanisabban a szerepben, amit Miles Teller visszautasított, abban most A beavatott-filmekmásik sztárja kipróbálta magát!

Legújabb Instagram videójában, Elgort aKaliforniai álom, Oscar-díjas filmzenéjét énekli, de úgy hogy aztmég Ryan Gosling is megirigyelné, ráadásul a felvételen jól látszik, hogy a színész még zongorán is tud játszani!

Hihetetlen vajon, mit rejtegethet még Ansel Elgort?

 

A post shared by Ansel Elgort (@ansel) on

Egyébként a zenés műfaj nem áll tőle távol, hiszen legújabb filmjében a Baby Driver-ben egy olyan fiatal sofőrt alakit, akinek „sajátfilmzene” szól a fülében, mivel a srácnak már születése óta cseng a füle, amit csak akkor nem hall, ha fülhallgatón keresztül szól a zene a fülében!

ABaby Driver-ről egyébként felröppent a pletyka, hogy még akár egy musicales vonal is látható lesz benne!

A filmben, a Csillagainkban a hiba sztárja mellett pedig, látható lesz még Lilly James,Jamie Foxx és Kevin Spacey is!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram.com, tumblr.com

#CinemaKlub#csillagainkban a hiba#ansel elgort#kaliforniai álom#ryan gosling#miles teller#a beavatott#sírás#musical#zene#baby driver#jamie foxx

Címlapról ajánljuk