CinemaKlub

Vegyél részt te is a séfek estéjén az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2017. március 5. 10:00

Ezúttal hétvégi filmjeinkben a helyszín a konyha lesz, a főszerepet pedig a séfek játsszák majd. Méghozzá nem is akárkik! Kicsik és nagyok is megtalálják számításaikat, így nem lesz más teendőjük, mint hogy magához vegye ki-ki a kedvenc nassolni valóját és hátradőlve élvezze az ízek és a látvány orgiáját!

Emlékeztek, mikor egy egész hetet tartottunk annak jegyében, hogy bűntelenül majszolhassunk megállás nélkül a kedvenc gasztrofilmjeink előtt?  Ez az este is ilyen lesz. Jobb, ha felkészültök!

Első filmünk, bár látszólag a gyermekeknek kedvez, valójában az egész családnak kikapcsolódást biztosít, hiszen ki tudna ellenállni egy kedves kis rágcsálónak, akinek legnagyobb álma, hogy felnőttként egy párizsi étterem séfje legyen?

Márpedig Remy-nek, a patkánynak a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy "mindenki főzhet". Remy-nek azonban a saját bőrén kell megtapasztalnia, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná! Így lel igaz barátra Linguiniban, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetesfiújában.

A L’ecsó című animációs film ma este 18:50-től látható az RTL Klub műsorán!

Azonban itt még nem érnek véget kalandozásaink az ízek világában, hiszen országos tévépremierként lesz látható Az ételművész című filmaz RTL Klubon!

A Bradley Cooperáltal alakított Adam Jones séfnek mindene megvolt és mindent elvesztett. A két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács ugyanis igazi rocksztárnak számított a szakmában, az ehhez kapcsolódó rossz szokásaival együtt. A párizsi gasztronómiai élet fenegyerekét kizárólag az érdekelte, hogy bombasztikus ízkombinációkat és ételkölteményeket találjon ki. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, főleg a Sienna Miller által játszott, gyönyörű Helene miatt.

Az ételművész egy hihetetlenül szórakoztató és érzelmes történet az étel szeretetéről, a szerelemről és a második esélyekről! Ne feledd, ma este 21:20-kor az RTL Klubon!

AhogyanA Konyhafőnök legújabb évadáról se feledkezz meg, ami március 27-én indul az RTL Klubon, és amiben a hobbiszakácsok ezúttal egytől egyig ismert emberek lesznek!

#CinemaKlub#Filmek#az ételművész#animáció#romantika#gasztro

Címlapról ajánljuk