CinemaKlub

Négy perces előzményfilm az új Alien-ről? Jöhet!

rtl.hurtl.hu

2017. február 23. 10:52

Nem sűrűn kapunk ekkora betekintést egy filmbe még a megjelenése előtt, Ridley Scott és csapata azonban most eléggé előzékeny a rajongókkal, úgyhogy ha kíváncsi vagy az új legénységre, akkor ne hagyd ki ezt a videót!

Miután úgy tűnik, hogy Neill Blomkamp Alien-tervei a süllyesztőbe vesznek, a savas vérű űrlények rajongói már csak az eredeti sorozat nagy elkezdőjére, Ridley Scott-ra számíthatnak. A lassan 80 éves rendező A nyolcadik utas a halál című 1979-es filmmel indította útjára Ripley hadnagy kalandjait, és azóta a legnagyobb sci-fi mesterek között tarthatjuk számon.

Annak ellenére is óriási várakozás övezi a májusban érkező Alien: Covenant-ot, hogy a 2012-es Prometheus – szintén Scott rendezés – nem aratott osztatlan sikert a nézők és a kritikusok körében. Az Alien-sorozat előzmény előzményének szánt darab valószínűleg azért is tűnt gyengébbnek a vártnál, mivel nem kaptuk meg a már megszokott űrlény adagunkat. Most viszont jön a Covenant, ami a Prometheus folytatása és az első Alien közvetlen előzménye egyben, és ahogy a trailerben láthattuk: lesz benne alien bőven!

A nemrég közzétett legénység fotó után, most még közelebbről megismerhetjük az új csapatot, akik egy új kolóniát alapítani utaznak az űrben, egy addig felfedezetlen bolygóra, amit kezdetben a paradicsomnak hisznek, pedig…

A decemberben kiadott előzetes után – ami a paráztatáson és a hangulaton kívül – túl sokat nem árult el a történetről, most egy picit mélyebben bepillanthatunk a legénység életébe. Konkrétan az utolsó vacsora a középpont, amikor még lazulnak és buliznak egyet, mielőtt hibernálnák magukat a nagy utazásra.

Itt most már minden szereplőt jobban megfigyelhetünk, köztük a hajó kapitányát, akit James Franco alakít. A karakter állítólag a Katherine Waterson által alakított Daniels férje, és az a pletyka kering, hogy ők ketten lehetnek Ellen Ripley szülei, sőt Daniels ezen a ponton már a szíve alatt is hordhatja a későbbi hőst.

Mellettük megjelenik még Michael Fassbender, aki ebben a részben nemcsak – a már jól ismert – Davidet kelti életre, de új androidot is, Waltert.

Kíváncsi vagy a Covenant arcaira? Akkor lesd meg a prológust!

Forrás: Movieweb
Kép: Alien Facebook

#CinemaKlub#alien: covenant#alien#ridley scott#exkluzív#michael fassbender#james franco

Címlapról ajánljuk