Műsorújság
RTL Most

Az Alien: Covenant legénységéhez egyik kedvencünk is csatlakozott!

James Franco ugyanis tegnap hivatalosan is bejelentette szerepelni fog Ridley Scott várva várt művében. Ha pedig ez nem lenne elég jó hír, még képeket is kaptunk!

Az új fotók közül pedig talán az egyik legfontosabb nem más, mint az, amelyen a Legendás állatok sztárja Katherine Waterston karakterét, Daniels-t láthatjuk. A színésznő azt is elárulta, hogy az Alien: Covenan-tól a sikító frász fog rajtunk kitörni, valamint azt is, hogy a rendező olyan energiával dolgozott alkotásán, amit a fiatalabb korosztály is megirigyelhetne.


Egyébként James Franco karakteréről egyelőre nem sokat tudni, egyes feltételezések szerint ő fogja alakítani, az űrhajó kapitányát, aki nem mellesleg Daniels férje, valamint felröppent a pletyka, hogy a cselekmény a Prometheus után nagyjából 10 évvel később fog játszódni.

Most pedig úgy nézki, hogy talán még ennél is többet megtudhatunk ugyanis, mindezeket még meg tudták fejelni azzal, hogy bejelentették nagy esélyünk van arra, hogy csütörtökön már az első beharangozóba is beleshessünk!

Az Alien: Covenan-t című mozit 2017 tavaszára várhatjuk!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com, tumblr.com

Legnézettebb videók