CinemaKlub

Végre kiderült, hogyan is fest A galaxis őrzői 2 főgonosza!

rtl.hurtl.hu

2017. február 6. 12:34

A film eddigi előzetesei is bővelkedtek izgalmakban és nem kevés nevetésben is, ám a mostani trailer, amit a Super Bowl egyik szünetében mutattak be felülmúlta minden képzeletünket! Lássuk, mivel is kell megküzdenie a nem mindennapi csapatnak!

Star-Lordéknak ugyanis, mindent és mindenkit be kell vetniük, ha le akarják győzni az Elizabeth Debicki által alakított Ayeshát, aki több mint valószínű, hogy egy uralkodónő és ezt nem csupán abból feltételezhetjük, hogy aranyban pompázik nemcsak ő, de a szolgái is.
 

 

A photo posted by James Gunn (@jamesgunn) on


Emellett pedig a szemfülesek kiszúrhatnak még néhány új fegyvert, Rocket (Bardley Cooper) és Gamora (Zoe Saldana) kezében, valamint néhányChris Pratt-rajongó is örülhet, hogy láthatják kedvencüket félmeztelenül!

Nézd meg az előzetest, hogy te is meggyőződhess arról, hogy nagyon úgy néz ki, ez a film minden eddigi várakozásunkat felülmúlhatja!

Így, hát nem kevés újdonságra számíthatunkA galaxis őrzői 2című mozi filmben legyen szó a szereplőkről, azok kinézetéről, magáról a történetről vagy az alkotás egyik legjelentősebb részéről is, ami maga a filmzene.

Ami pedig ezúttal a legújabb plakát megihletője is, ugyanis a poszteren a szereplők nevei úgy szerepelnek, mintha kazetták címei lennének!

James Gunn művére május 4-ig kell várnia a hazai nézőknek!

Forrás: variety.com, screenrant.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#james gunn#a galaxis őrzői 2#chris pratt#zoe saldana#bradley cooper#előzetes#plakát#filmzene#super bowl

Címlapról ajánljuk