Műsorújság
RTL Most

Nem hiszed el, melyik volt Chris Pratt élete legjobb munkája!

A Star-Lordként elhíresült színész felfedte, hogy melyik forgatást élvezte eddig a legjobban. Meglepő módon, nem a felkapott, nagy stúdiók támogatta filmjei közül mondott egyet!

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a 37 éves színész nemcsak remek humoráról és újonnan beindított akcióhős szerepeiről híres, hanem arról is, hogy imádja a családját. De most szűkítsük le a dolgot: totál odáig van a feleségéért, Anna Farisért.

A szerelmük története már önmagában is megér pár könnycseppet, azonban nemcsak a magánéletben töltenek együtt sok időt, hanem egy-két forgatás erejéig még a munkába is együtt járnak.

Eleve egy film felvételei alatt gabalyodtak össze (a 2011-es Szédületes éjszakában), és azóta elválaszthatatlanok. Pratt többször is cameózott már felesége mellett, ilyen volt például a Számos pasas is, most viszont Faris sorozatában, az RTLII-n is vetített Anyák gyöngyében szerepelt egy kicsit.


A sorozatban egy Nick nevű srácot alakít, aki összejön felesége karakterével, Christy-vel. De nem is ez a lényeg, hanem amit a forgatásról nyilatkozott Pratt:

„Azt hiszem ezen a forgatáson szórakoztam a legtöbbet. Nagyon jó érzés volt munka közben látni a feleségemet. Persze, nem tudom, hogy mindenki így van-e ezzel. Lehet csak én imádom, de ugye nekem Anna Faris a feleségem.”


Természetesen Pratt nem újonc a tévé világában, hiszen mielőtt Marvel hős, valamint raptor idomár lett, évekig szerepelt a Városfejlesztési ügyosztályban. Nem is meglepő, hogy sokszor féltékeny volt, amikor a felesége péntekenként megindult a műsor felvételeire.


És hogy mi várható kettejük között a sztoriban?

„Lesz egy szex jelenetünk. Már tíz éve gyakorolunk erre.”


Persze, akik nem annyira szeretnének a sorozatok világában evickélni, hogy kapjanak egy kis Pratt-et, akkor elég lesz májusig várni, amikor megérkezik A galaxis őrzői második része!

Mi már erősen rápörögtünk a folytatásra, ha ti is, akkor kattintsatok ide 10 Galaxis-tényért, ami a második felvonásban várható!

Forrás: Hellogiggles

Legnézettebb videók