Műsorújság
RTL Most

A galaxis őrzői 2 legújabb előzetesében végre több titokra is fény derül!

Az biztos, hogy a beharangozó csúcsokat döntött a Marvel-filmek trailer-einek nézettségi listáján, ahogyan az is, hogy nem kevés vicces pillanatot sikerült összegyűjteniük a készítőknek, hogy végérvényesen is meghozzák a kedvünket a mozihoz!

Így tehát láthatjuk, ahogyan a különös csapat az Awesome Mixtape #2  által szolgáltatott aláfestő zenével ismét bele veti magát a galaktikus kalandokba, a Sweet - Fox On The Run című számánál pedig keresve sem találhattak volna jobbat mindehhez!

A mozgalmas és bombasztikus jelenetek ellenére, James Gunn rendező elárulta, nem áll szándékukban a cselekmény fontosabb pontjait bemutatni, így ez az előzetes is inkább poénokban bővelkedik, mint konkrét történésekben.

Ha pedig a vicceknél tartunk, akkor a legszórakoztatóbb pillanata valószínűleg mindenki számára az, amikor Rocket próbálja elmagyarázni Baby Groot-nak miért ne nyomjon meg egy bizonyos gombot:

„Nos, bármit is csinálsz, ne nyomd meg ezt a gombot! Mert ez azonnal felrobbantja a bombát és akkor mindannyian meg fogunk halni!”

Az értetlenkedő Baby Groot pedig borzasztóan imádni való, egyszerűen nem lehet vele betelni!

Ahogyan azt is megtudhatjuk, hogy a Star-Lord-ból (Chris Pratt), Gamorából (Zoe Saldana), Rocket-ból (Bradley Cooper), Groot-ből (Vin Diesel) és Drax-ből (Dave Bautista) álló csapathoz csatlakozik Yondu (Michael Rooker) és Nebula (Karen Gillan), valamint egy új szereplő Mantis (Pom Klementieff) is, akit végre láthatunk is.

Sőt, neki köszönhetjük az előzetes második legpoénosabb momentumát is, amit Drax sem bírt ki nevetés nélkül!

Így rántódik le a lepel Peter Quill, azaz Star-Lord legsötétebb titkáról is, amikor Mantis megérinti őt, a különös lény ugyanis ekkor képes érezni, azt, ami a másikban zajlik. A lány a többiek előtt elárulja, hogy a fiú vonzódik Gamorához, ezen a kínos pillanaton aztán mindenki jót derül.

Ezzel kapcsolatban pedig a film producere azt is elmondta, mindez azért alakult így, mert Mantis-t mielőtt találkozott volna a galaxis őrzőivel nem érte szociális interakció, ezért nem tudja, hogyan kell viselkedni egy közösségben.

A rengeteg szórakoztató pillanat mellet, azonban meg kell jegyeznünk, hogy nem láthattuk Kurt Russell-t Ego-ként, aki Star-Lord apja, és aki egy ősi kozmikus lény, ahogyan Ayeshával (Elizabeth Debicki) a Soverign nép vezetőjének felbukkanására is várnunk kell még!

A kérdés már csak az, kibírjuk-e 2017 tavaszáig, hogy láthassuk végre A galaxis őrzői 2-t?!

Nézd meg az előzetest és garantált, hogy te is végtelenítve akarod majd nézni egészen márciusig!

Forrás: ew.com, hollywoodreporter.com, cinemablend.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók