CinemaKlub

Kíváncsi vagy az Oscar-jelölt filmek troll-posztereire? Mi szakadunk!

rtl.hurtl.hu

2017. január 25. 10:56

Kedd délután kiderültek az idei év Oscar-jelöltjei, és azon túl, hogy nagyjából a papírforma teljesült, akadt egy-két meglepetés is. Most viszont humor földön vagyunk és a kiemeltebb filmek „őszinte plakátjain” röhögünk!

Óriási lelkesedés övezi a 89. Oscar-gála filmjeit – hasonlóan az eddigi évekhez –, és kár lenne tagadni, hogy idén ráadásul még egy eléggé erős felhozatalról is beszélhetünk. Persze, voltak érdekességek: sokan hiányolták Amy Adams jelölését az Érkezésben nyújtott alakításáért vagy például a Deadpool Oscar-diadalmenetét.

De a komolyságon, a filmek elemzésén és a jelölések számolgatásán (a Kaliforniai álom 14-et kapott) túl, a poénokkal is érdemes foglalkozni. Minden évben kapunk egy nagy adag „őszinte plakátot” a kiemelt filmekről, amiknek valójában az a lényege, hogy némi ironizálással és kifacsart humorral foglalja össze, mi is az adott alkotás lényege.

Ez most sem maradhatott el, és be kell vallanunk: egész reggel ezeken nevettünk! Most elhoztuk nektek a három nagy kedvencünket! Íme:

A régi város

A Casey Affleck és Michelle Williams főszereplésével készült filmet összesen 6 Oscarra jelölték: legjobb film, rendező, férfi főszereplő, férfi mellékszereplő, női mellékszereplő és eredeti forgatókönyv. Ámde, most nem ez a lényeg!

„Azt hitted Ben a szánalmas?... Casey Affleck is beszállt a versenybe!”

 


Holdfény

A második legtöbb Oscarra jelölt film (nyolcat gyűjtött össze), a vicces plakátjával is a második helyre futott be nálunk, leginkább a zseniális X-Men (Days of Future Past) utalás miatt!

 


Kaliforniai álom

A 14 Oscarra jelölt, rekordokat és szíveket megdöntő musical, amit nemcsak a közönség imádott, de mi is! És ha nem is ez a legviccesebb kiforgatás, az igazság tartalma miatt mindenképp dobogós trollkodás:

„Ez a film jobb, mint az életed!”

 

 


Kíváncsi vagy a többi troll-plakátra is? Akkor ne habozz, kattints IDE értük!

Forrás: theshiznit
Kép: InterCom

#CinemaKlub#plakát#oscar#jelöltek

Címlapról ajánljuk