CinemaKlub

Újra villant a Pixar: megérkezett a Verdák 3 előzetese!

rtl.hurtl.hu

2017. január 10. 10:57

Mindenki lépjen a gázpedálra, hiszen az autós-animációs mese visszatér. A folytatás egy picit más hangulatot hoz, mint az eddigi részek. Kíváncsi vagy? Most meglesheted!

A Pixar nagy kedvenc nálunk a szerkesztőségben, hiszen ők azok a „mesegyárosok”, akik a látványon túl a dramaturgiára is kellő hangsúlyt fektetnek, így nagyon komplex filmeket kapunk, amiket ráadásul még a felnőttek is élvezhetnek. Ezt természetesen a szakma is látja: nem is csoda, hogy már nyolc Oscar-szobrot is bezsebeltek az alkotásaikkal – legutóbb például a 2015-ös Agymanókkal.

És a legszebb az egészben, hogy nemcsak az egészestés filmekre koncentrálnak, mindig kapunk egy-egy rövidfilmet is tőlük, amik ugyanolyan gyönyörűek és tanulságosak, mint a nagy testvéreik.

Az elkövetkező években a stúdió a folytatásaira koncentrál – jó ideig az egyetlen új történet a Coco lesz. Ez a hullám a Némó nyomában második részével kezdődött, ami igazi siker lett, 13 év elteltével is. A közel jövőben jön még a Hihetetlen család 2, a Toy Story 4, és hamarosan a Verdák harmadik felvonása.

Az új rész úgy tűnik, hogy a vérfrissítésre koncentrál, hiszen az eddig megszokott karakterek közül egyedül a főszereplő – Villám McQueen – hangsúlyos az előzetesben, mellette inkább az új karakterekre koncentrálnak. A versenyek és a győzelem körülötti láz persze most sem csitul, de úgy tűnik, hogy a versenyautó most tényleg teljesen új közegben tér vissza a mozikba.

Ugyan a Verdák-mesék mindig jól teljesítettek a jegypénztáraknál, ez az a sorozat, amit inkább tényleg csak a kicsik kedvelnek. De a számokat nézve, nem volt kérdés, hogy ez is kap egy újabb folytatást.

A harmadik rész nyáron, június 16-án rajtol Amerikában.

Forrás: Movieweb, Fortune
Képek: Pixar Facebook

#CinemaKlub#verdák#folytatás#mese#animációs film#pixar

Címlapról ajánljuk