CinemaKlub

Mi lesz Leia-val a Star Wars 8 után?

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 14:50

Továbbra sem tudunk felocsúdni, hogy elvesztettük Carrie Fishert, azonban a távozása nemcsak szomorúságot okozott: a Disney-nek és a készítőknek el kell gondolkodniuk, hogy mégis mi lesz a színésznő karakterével.

A 60 évesen, szívrohamban elhunyt színésznő távozása az egész világot megrázta, a rajongók azóta is gyászolnak, és valószínű, hogy mindannyian újra elővettük a régi részeket, hogy Leia megint velünk lehessen. Azonban a Star Wars nem áll meg, továbbra is érkeznek az előzményfilmek és természetesen a legújabb trilógia is folytatódik.

A kérdés pedig itt jön elő, amit már a címben is feltettünk: mi lesz Leia-val?

Az biztos, hogy a nyolcadik rész forgatásai már befejeződtek, és az is, hogy Carrie Fisher minden jelenetét felvették, azonban a trilógiából még egy rész hátravan, ráadásul a tervek szerint Organa tábornok még nagyobb szerephez jutott volna a befejező epizódban. Sőt, már a Rian Johnson rendezésében készített SW8-ban is sokkal központibb szerepet kapott, mint Az ébredő Erőben.

A tervek szerint – és most SPOILER következik – két kiemelkedő jelenet is várt a színésznőre a 8. és 9. részekben: a nagy találkozás Luke Skywalkerrel (Mark Hamill) és a nagy konfrontálódás a fiával, Kylo Rennel (Adam Driver). Azt nem tudni, hogy ezeket a jeleneteket melyik részekre tervezték, de ha bármelyik is hiányzik a nyolcadik felvonásból, akkor tényleg komoly gondok előtt állhatnak a készítők.

Az SW9 rendezője, Colin Trevorrow hamarosan Los Angeles-be utazik, hogy összeüljenek a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedy-vel, hogy eldöntsék, merre tovább. A forgatókönyvön biztosan alakítaniuk kell, de idejük még van, hiszen a kilencedik forgatásait legkorábban 2017 végén vagy 2018 elején kezdhetik meg.

Vajon kiírják Leia karakterét az utolsó filmből? CGI technikával visszahozzák? Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás?

Forrás:Collider, The Hollywood Reporter

#CinemaKlub#star wars#leia hercegnő#tervek#halál

Címlapról ajánljuk