Műsorújság
RTL Most

Mikor jöhet a következő Star Wars előzetes?

A világ és mi is még mindig SW-lázban égünk, azonban az élet nem állhat meg a Zsivány Egyesnél, fél szemmel mindenki máris a soron következő filmet lesi. Vajon mikor láthatunk belőle bármit is?

Mi már láttuk és megírtuk, hogy a legújabb részt (ami ugyebár egy előzménytörténet), valójában kétszer kell értékelni, hogy tényleg lefedjük az élményt, amit nyújt. Annak ellenére, hogy az első fele kicsit lassan halad, és meg-megbicsaklik, a végén érkező, háborús filmeket megszégyenítő befejezés igazi katarzist okoz.

Érdemes megnézni? Naná!

Persze a rajongók teljesen felpörögtek a legújabb felvonás miatt, és megrohamozták a mozikat!

Azonban hiába követi izgatott tekintetünk a Zsivány Egyes minden lépését, azért gondolatban már a jövő évben járunk, hiszen jól tudjuk: akkor minden újra kezdődik, ráadásul visszatérünk a fő trilógiához és 2017 decemberében már a nyolcadik részt hozza el nekünk a Jézuska.

A film maga egy dolog, de nem kell egészen az év végéig várnunk, hogy részleteket kapjunk belőle! Áldás övezze az előzetesek feltalálóit! A kérdés persze fennáll: mikor láthatunk a nyolcasból bármit is?

Sajnos még egy darabig ki kell tartanunk, Kathleen Kennedy – a Lucasfilm igazgatója – a következőt nyilatkozta:

„Hát, hamarosan. Adunk a Zsivány Egyesnek egy kis teret, hogy fellélegezhessen, aztán tavasszal már láthattok részleteket.”


Tavasz.

Persze, ez is jobb, mint a semmi. De még így is megvan annak a szomorú esélye, hogy tavasztól kezdődően már megint a csapból is a milliószám kiadott trailerek és szpotok áradnak majd. Úgyhogy azoknak jobb lesz vigyázni, akik szeretik egészen a vetítésig megőrizni a teljes élményt. A Disney-nek sajnos van rá hajlama, hogy picit túltolja a marketing kampányt. Erre most kilenc hónapjuk lesz… sűrűnek ígérkezik. Főleg, ha összevetjük, hogy Az ébredő Erő első előzetese 13 hónappal a premier előtt rajtolt el a világhálón.

Ti szerettétek a Zsivány Egyest?

Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók