CinemaKlub

Így hódította meg Ryan Gosling a Gellért Fürdőt és persze minket is!

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 11:37

A Szárnyasfejvadász 2 munkálatai miatt Budapesten forgató színész, meglepő helyszínt választott ahhoz, hogy őszintén beszéljen Harrison Ford-ról, a feleségéről Eva Mendes-ről és lányaikról, valamint új filmjéről, a Kaliforniai álomról.

A neves külföldi magazin riportere egészen fővárosunkig utazott, hogy interjút készítsen az Oscar-esélyes színésszel, aki nem más helyszínt választott mindehhez, mint a Duna partján fekvő gyógyfürdőt. A cikkhez készülő képekért pedig képes volt méregdrága ruhakölteményekben fürdőzni a termálban, de más bolondságokat is bevállalt, amiről ez a videó is tanúskodik:

A Szárnyas fejvadász 2 - aminek angol címe Blade Runner 2049 lett - kapcsán a következőket nyilatkozta Gosling:

„Ez a négy hónap olyan volt, mintha három filmet forgattam volna egyszerre.”

Na és milyen jelzővel illette partnerét Harrison Ford-ot? A Kaliforniai álom sztárja csupán annyit mondott: „óvatosan optimista.”

Ez pedig már csak azért is érdekes, mert kiderült a nagy öreg behúzott egyet a világ egyik leghelyesebbnek tartott színészének:

„Ez egyfajta beavatás volt. Na, jó igazából egy harcjelenetet forgattunk, mikor véletlenül tényleg megütött, de a vicces igazából az volt, hogy mikor leálltunk és hoztak jeget az arcomra, ő arrébb lökött és a nekem szánt jéggel kezdte el jegelni az öklét.”

És, hogy mit mondott erre a rendező?

„Vedd úgy, hogy Indiana Jones ütött meg!” – tette hozzáRyan Gosling.

Nem mellesleg Ford később skót whiskey-vel kért bocsánatot a fiatal színésztől, bár neki csak egy pohárral adott az italból, mint utóbb kiderült a maradékot megtartotta magának.

 


Azonban nemcsak a Szárnyas fejvadász 2 miatt került a középpontba Gosling, hanem a legújabb filmje miatt is, ugyanis a Kaliforniai álom hét jelölést is bezsebelt az idei Golden Globe-on, így nem csoda, hogy már jó ideje Oscar-díj esélyesnek is tartják.

A színész elárulta az egyik legvonzóbb dolog a mozi munkálataiban az volt, hogy három hónapig úgy élhetett, mint egy jazz-zongorista és ennek köszönhetően arra is rájött, hogy képes volna így leélni az életét, annyira élvezte a forgatást.

„Csak azt sajnálom, hogy nem töltöttem több időt gyerekkoromban azzal, hogy meg tanuljak rendesen táncolni.” - fűzte hozzá a színész.

Gosling elmesélte, amikor először megkörnyékezte a Kaliforniai álom rendezője, Damien Chazelle, azt mondta neki, hogy elbűvölő élményt akar nyújtani a közönség számára.

„Azt hiszem, sok olyan filmet csináltam, aminél nem voltam tisztában a közönséggel és, hogy milyen kapcsolatot akarunk velük kialakítani, ha egyáltalán akartunk.”

Ahogyan azt is bevallotta félt, hogy egy olyan film, ami valahol a dráma és a romantikus-zenés film között van, könnyen elromolhat.

„Furcsa, hogy az emberek elfogadnak egy olyan történetet, aminek a szereplői a csillagok között táncolnak, úgy hogy ráadásul ez az ő valódi életük.”

 


Nos, a sztár élete nem éppen így zajlik még, ha jelenleg ő az egyik legünnepeltebb színész Hollywood-ban.

Gosling állítása szerint átlagos családi életet él a színésznő, Eva Mendes- zel akitől két lánya is van, az idősebbik két éves, a kisebbik pedig tavaly áprilisban született.

„Mindenki azt mondja, hogy ha gyerekeid lesznek, majd ők jelentenek mindent. Tudtam, hogy minden más lesz, de amíg az ember nem tapasztalja meg, nem tudja elképzelni sem, hogy hogyan változik meg az élete.”

Az egész család Magyarországra költözött, amíg Gosling-ot ide kötötte a munkája, az idősebbik lánya pedig gyakran meg is látogatta a forgatásokat:

„Szurkolt nekem és azt mondta, hogy én vagyok a nyerő, mikor bunyóznunk kellett Harrison Ford-dal, aztán egyszer csak Harrison leállt és megkérdezte a lányomtól: Hé, mi lesz velem?”

Ha kíváncsi vagy ki nyert végül a Blade Runner 2049-ben, akkor arra sajnos még 2017 őszéig kell várnod, de ha előbb is látni akarod Ryan Gosling-ot, akkor megnézheted a Kaliforniai álom című filmben december 29-től!

Forrás: GQ.com
Képek: GQ.com

#CinemaKlub#ryan gosling#szárnyas fejvadász 2#blade runner 2049#eva mendes#harrison ford#kaliforniai álom#damien chazelle#golden globe#oscar-díj#budapest#érdekességek

Címlapról ajánljuk