Műsorújság
RTL Most

Hé lányok! Most nyerhettek egy randit a Szárnyas fejvadász 2 sztárjaival!

Igazából bárki jelentkezhet a lényeg amúgy is az, hogy most végre egy szerencsés személy biztosan elcsípheti Ryan Gosling-ot, sőt Harrison Ford-ot is! Mit kell mindehhez tenned? Eláruljuk!

A napokban ugyanis a két színész a Szárnyas fejvadász 2 forgatásának helyszínén vett fel egy videót, amiben amellett, hogy kulisszatitkokat árulnak el és egy rövid időre körbe vezetnek bennünket a forgatáson, felhívják figyelmünket az Enough Projekt-nek elnevezett kezdeményezésre, melynek célja, hogy segítsen békét és igazságot szolgáltatni Afrikában!

Lássuk, mit is kell pontosan tennünk - ahhoz, hogy találkozhassunk kedvenceinkkel és persze, hogy jó ügyet is szolgáljunk - a mozi egyik főszereplőjének, Ryan Gosling-nak a tolmácsolásában:

„Nos, ha felajánlasz egy bizonyos adományt, azzal esélyessé válsz arra, hogy megnyerd azt a lehetőséget, hogy ellátogass a Budapesten zajló forgatására a Szárnyas fejvadász 2-nek! Kapsz egy finom ebédet és körbevezetünk a helyszínen, sőt talán találkozhatsz Harrison Ford-dal is! De természetesen, az érdekes része a dolognak úgyis én vagyok, talán még azt is megengedem, hogy vezesd a golf kocsimat!”

Valljuk be, kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget, mégiscsak Harrison Frod-ról és Ryan Gsoling-ról van szó, ráadásul még, nagyon messzire sem kéne utaznunk, hiszen a munkálatok fővárosunkban, Budapesten zajlanak!

A Szárnyas fejvadász 2-t Denis Villeneuve rendezi, valamint az eredeti történet készítője Ridley Scott a producere.

A mozit várhatóan 2017 októberében láthatjuk!

Forrás: variety.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók