CinemaKlub

Szeretnétek még Zsivány Egyes filmeket?

rtl.hurtl.hu

2016. december 1. 10:26

Hivatalosan is beléptünk a decemberbe, úgyhogy megkezdhetjük az SW-pörgést! Nemrég kiderült, hogy mi lesz a jövője a Zsivány Egyes sztorijának. Vajon lesz folytatása?

Valószínűleg senkit sem lep majd meg a válasz. Kathleen Kennedy, a Star Wars-filmek producere bejelentette: nem lesznek további Zsivány Egyes részek. Felicity Jones-szék lázadó kalandjából csupán ezt az egy felvonást kapjuk meg.

Azonban mielőtt elkezdenénk felháborodni vagy éppen elmorzsolni egy – a szemünkből éppen meginduló – könnycseppet: mindenki nyugodjon meg, van már ennek folytatása, nem is egy, úgy hívják Star Wars. Pontosítunk: az eredeti trilógia, valamint Az ébredő Erővel elindított újabb.

Úgyhogy ha nagyon belegondolunk, egyáltalán nem okozott akkora meglepetést ez az újonnan érkezett hír.

 


Ámde, ezzel az egésszel felmerül egy újabb kérdés – amivel minimálisan már a spoilerkedés határait súroljuk: a határozott kijelentés, miszerint ez a cselekményszál, ezekkel a karakterekkel biztosan lezárul… jelentheti azt, hogy csúnya véget ér a Zsivány Egyes?

Van pár hetünk, hogy ezen elmélkedjünk. Annyi viszont tutira összejön nekik, hogy megszerzik a Halálcsillag terveit, lévén akad itt egy eléggé spoileres dolog, amit egyszerűen csak úgy hívnak, hogy az Új remény!

Forrás: The Playlist

#CinemaKlub#star wars#rogue one#zsivány egyes#folytatás

Címlapról ajánljuk