Műsorújság
RTL Most

10 szereplő, akit ismerned kell a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetből!

Lássuk a karaktereket, azok feladatait és a színészeket, akik között olyan nevek szerepelnek, mint Forest Whitaker! Arról nem is beszélve, hogy kiderült Mads Mickelsen-nek nagyobb szerep jut, mint ahogyan azt eddig gondoltuk! Sőt, egy régi ismerőst is bevontak a legújabb Star Wars sztoriba! Spoiler-veszély!!!

1. Jyn Erso

Őt Felicity Jones játssza és egy dörzsölt bűnözőről van szó, akit elkap és fogva tart a lázadók csapata, de felajánlanak neki egy lehetőséget, hogy hasznosítsa tudását az ő oldalukon. Igazi túlélő, a készítők szerint a történet egyfajta Jeanne d’Arc-ját ismerhetjük meg benne!

2. Cassian Andor kapitány

 


Ersót a kapitány felügyeletére bízzák, akit Diego Luna játszik, és aki próbálja kitalálni és kitapasztalni, hogyan lehetne a valóságban minden egyes nap ellenállni a birodalomnak.

3. Chirrut Imwe

A harcos szerzetest Donnie Yen alakítja, akinek vak karaktere, bár nem Jedi, de hű azok hagyományaihoz és még mindig hisz mindenben, amiben a Jedik is hittek.

4. Baze Malbus

A Jiang Wen által megformált páncélos harcos, Chirrut Imwe társa, akinek egyetlen célja, hogy megvédje barátját. Annak ellenére is követi a szerzetest, hogy nem hisz az Erőben.

5. Bodhi Rook

Riz Ahmed játéka teszi hitelessé a lázadók csapatának forrófejű pilótáját. Bár kissé nyers, de kitűnő és képzett pilóta, akinek a műszaki tudására szüksége van a csoportnak. Többnyire ő szállítja a rakományokat!

6. Galen Erso

 


Mads Mikkelsen képében elevenedik meg előttünk a nukleáris úttörő, a tudós Galen Erso, Jyn Erso apja. A tudását pedig a birodalom és a lázadók is megakarja kaparintani, illetve el akarják nyerni! Nem csoda az sem, hogy a kis Jyn-nek egyedül kellett felnőnie, hiszen a kedves papa igazán elfoglalt volt a Halálcsillag építésével.

7. K-2SO

A mozi készítői így nyilatkoztak a droid-ról: „Chewbacca személyisége, robot testben.” A biztonsági droid tulajdonképpen egy anti C-3PO, aki nem gondolkodik el mielőtt mond vagy tesz valamit, csupán kimondja az igazságot.

8. Orson Krennic

 


A Ben Mendelsohn által játszott karakter a lázadók ellenfele, aki lényegében a birodalom kémje és abban reménykedik, a császár oldalán elpusztíthatja a lázadók csapatát. A készítők azt mondták, a birodalom berkein belül rengeteg a szövetkezés és az árulás, folyamatosan próbálják egymást szabotálni saját előrelépésük érdekében.

9. Saw Gerrera

Forest Whitaker karaktere Saw Gerrera, akit már láthattunk a Star Wars: A Klónok Háborúja-ban, de a színész verziója húsz évvel idősebb az akkor látott Gerreránál. Egyelőre egyéb információt nem közöltek róla.

Ha pedig ezektől az információktól még nem égtek eléggé Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet lázban, akkor majd most fogtok! Ugyanis régi ismerősünk, mindenki Darth Vader-e is feltűnik majd a moziban!

10. Darth Vader

A birodalomnak segédkezik majd a lázadók ellen, azonban ekkoriban ő még nem a birodalom vezetője és a Sith-ek nagyura. A pletykák szerint néhány izgalmas akció jelenetben is láthatjuk majd, sőt kapunk egy újabb kis ízelítőt is a háttértörténetéből!

A Zsivány Egyes Egy - Star Wars történet idén decemberben kerül a mozikba!

Forrás: ew.com, cinemablend.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók