CinemaKlub

Az új Tomb Raider-film teljesen új irányt vesz!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 28. 12:27

A klasszikus alkotás feldolgozásában Alicia Vikandert láthatjuk majd, és most az is kiderült, hogyan kell elképzelnünk a mozit!

A videojáték készítői és a film producerei hosszas tárgyalások után, végre nyilvánosságra hozták, mit várhatunk a remake-től, ami úgy tűnik, még sem annyira kötődik, az eredeti történetkehez, mint ahogyan azt eddig hittük. Ugyanis az új Tomb Raider ugyanabban az időben fog játszódni, mint amiben a legújabb játék is, így ez egy modernebb akciófilm lesz, ami inkább Lara Croft eredettörténetét boncolgatja, nem pedig onnan folytatódik, ahol az Angelina Jolie főszereplésével készült klasszikus Tomb Raider-filmek befejeződtek.

A mozi alapjául szolgáló játékot 2013-ban dobták piacra, ami egy sokkal valószerűbb és modernebb verziója a régebbi változatnak. A számítógépes játékban Lara Croft fiatalabb és még csak akkor kezd bele karrierjébe, valamint a készítők inkább a túlélésre összpontosítottak a játékban. Egyébként a játék új verziójának nagy sikere volt a videojáték rajongók között, így a mozi alkotói abban reménykednek, hogy a filmjük is elnyeri majd a közönség tetszését.

Ahogyan azt is elárulták az a céljuk, hogy Alicia Vikander emberibbé tegye Croft-ot és ez által közelebb hozza a hősnő karakterét a nézőkhöz. Valamint, azt is megtudhattuk, hogy bár azonos időintervallumban játszódik majd a cselekmény, mint a legújabb játékok, a mozi sztorija egyik videojátéknak a történetét sem dolgozza majd fel, hanem egy teljesen új dologgal rukkolnak majd elő az alkotók.

Ez a felfogás nem meglepő, hiszen a Vikander a partnerével, Michael Fassbender-rel készülő Assassin’s Creed című mozi esetében is hasonlóan döntött a rendező. A szintén számítógépes játékon alapuló film története nem ismert azok számára, akik a játékkal játszottak, de szorosan összefügg a videojátékok sztorijaival.

A legújabb Tomb Raider-film várhatóan 2018 márciusában kerül bemutatásra, az Assassin’s Creed című film pedig már idén decemberben látható lesz a mozikban!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#tomb raider#lara croft#angelina jolie#alicia vikander#assassin's creed#michael fassbender#remake

Címlapról ajánljuk