CinemaKlub

Búcsút mondhatunk A Beavatott-sorozatnak?

rtl.hurtl.hu

2016. július 21. 12:10

Az eredeti tervek szerint, a The Divergent Series: Ascendant, 2017 júniusában kerülhet a mozikba! Azonban a készítőknek úgy tűnik más elképzeléseik lettek, így lehet, hogy Shailene Woodley-val és társaival, mégsem találkozunk a szélesvásznon! Mi történhetett? Eláruljuk!

A Beavatott-sorozatot az alkotók levennék a mozik műsoráról és helyette televíziós spin-off sorozatot készítenének, amiben megmagyaráznák a cselekmény eredetét, hogy hogyan is jutottunk el idáig!

Bár, alkut még nem kötöttek, hiszen a tárgyalások korai szakaszban tartanak, egy bennfentes szerint az ötlet szinte biztosan megvalósul!

A negyedik és egyben utolsó rész a The Divergent Series: Ascendant forgatását idén nyáron kezdik meg, de az előző fejezet A Beavatott-sorozat: A hűséges, bukás volt - míg az első két rész közel 50 millió dollárt kaszált, a legutóbbi csak 29 millió dolláros bevételre tett szert - ezért vették fontolóra a producerek a változtatásokat!

A film egyik befektetője a következőképpen nyilatkozott:

„Talán elsiettük a harmadik részt, ahelyett, hogy több időt vettünk volna igénybe, mi minél gyorsabban piacra akartuk dobni!”

Így, a stúdió reméli, hogy Veronica Roth a regények írója is áldását adja a tévésorozatra, ezáltal pedig a jelenlegi mozifilmeket és szereplőiket összekötnék egy új történetszállal és teljesen új szereplőgárdával!

Arról sajnos, hogy a régi kedvencek:Shailene Woodley, Theo James és Ansel Elgort látható lesz-e a spin-off-ban még semmi hír!

Forrás: indiewire.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#shailene woodley#theo james#ansel elgort#mozi#spin-off#sorozat

Címlapról ajánljuk