CinemaKlub

Vigyázz, Hulk óriás keze téged is arcon csaphat!

rtl.hurtl.hu

2016. július 13. 13:41

Amire eddig készültünk, az most elérkezett: megkezdődött a Thor harmadik részének, a Ragnarok alcímmel futó folytatásnak a forgatása. És Mark Ruffalónak köszönhetően egy kicsit bepillanthattunk a kulisszák mögé. Csak óvatosan!

Amikor kiderült, hogy a Marvel univerzum Mark Ruffalóra tette le a voksát – és a rengeteg elődje után – ő alakíthatja a kontroll problémákkal küzdő Banner professzort a Bosszúállók-filmekben, mindenki megnyugodhatott. Lévén ez az ember semmit sem ronthat el. És tényleg nem!

Eddig kétszer bújt Hulk bőrébe, és most harmadik alkalommal is érkezik, hiszen a Thor soron következő részében eléggé fontos szerepe lesz majd a karakternek.


Ruffalo nemrég két videót is megosztott, melyeket a felvételek szünetében rögzített a rajongóknak. Szerencsére, volt annyi humorérzéke, hogy két viszonylag izgalmasabb momentumát emelte ki a hőn szeretett hulkságának.

Eleve nem egyszerű meló megoldani, hogy a nagyvásznon látványosan elevenítsék meg azokat a részeket, amikor átváltozik. A speciális effektek terén két módot alkalmaznak erre: az egyik az ún. „motion capture”, amivel igazából lekövetik a színész mozdulatait – kis pöttyök segítségével – és számítógépes utómunkával rögzítik a kész képet. Az egyik videó erről szól:


Viszont modelleket is használnak a felvételekkor: amikor statiszták mozgatnak egy-egy bábut, hogy segítsék a színészek munkáját. Ezek óriási kezek is lehetnek:


Ugyebár a munka még csak most kezdődött, úgyhogy még rengeteg képre, poénra és exkluzív tartalomra számíthatunk a színészektől és a stábtagoktól egyaránt, úgyhogy jó lesz résen lenni!

Hogy miről szól majd a folytatás? Ha ide kattintotok, akkor mindent megtudhattok a Ragnarokról!

Forrás: Screenrant
Képek: Tumblr

 

#CinemaKlub#thor#ragnarok#kulissza

Címlapról ajánljuk