Műsorújság
RTL Most

Milyen gonosz lesz Cate Blanchett a Thor 3-ban?

Egy ideje már tudni lehet, hogy a 2017-ben érkező újabb Marvel-filmben egy igazán karakteres főgonoszt találtak maguknak a készítők és most Mark Ruffalónak hála, azt is megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk a színésznőtől.

Mostanában sorra kapjuk a „nőket castingoljunk az ellenség szerepére” híreket: nemrég kiderült, hogy Shane Black a Vasember 3-at is úgy tervezte, hogy Killian karaktere nő lesz, a Fast 8-ban pedig Charlize Theron keseríti meg Vin Dieselék dolgát. A Thor harmadik részében is hasonló lesz a helyzet, hiszen az Oscar-díjas Cate Blanchett is csatlakozott a kalandhoz, ő lesz Hela.

Mark Ruffalo, aki szintén visszatér a filmben Hulkként – és persze Bruce Bannerként – mesélt is egy picikét Blanchett karakteréről:

„A világ legrosszabbját alakítja majd. A leggonoszabbat. Ki fog nyírni minket. Annyira jó szerepet kell eljátszania!” – mesélte.


Eléggé izgalmasnak hangzik a karakter, nem is csoda, hogy Blanchett elfogadta a felkérést, hiszen ezzel még jobban kiszélesítheti a film szerepei skáláját. Nem mintha eddig nem mutatta volna meg, hogy mennyire sokrétű színésznő, hiszen olyan nagyobb projektekben már bevállalt pár ikonikus karaktert, mint például a Gyűrűk ura Galadrielje vagy a negyedik Indiana Jones Irina Spalkója (ami nagy melléfogás volt ugyan, de akkor is).

Korábban, amikor még csak pletyka szinten terjedt a hír, miszerint elvállalhatja a szerepet, a következőt nyilatkozta:

„Imádnám! Szeretnék jól elpáholni pár embert!”


Ruffalo persze nemcsak a színésznőről szórt el pár infót, hanem magáról a filmről is, ami állítása szerint egy igazi „buddy movie” lesz Thor és Hulk között: „Egy intergalaktikus road movie lesz az egész Thorral és Hulkkal.”

Persze a két híres szuperhős nem marad egyedül a végtelenül kegyetlenként aposztrofált Blanchettel, hiszen pár jól ismert szereplő is visszatér még mellettük: így például a mindenki által imádott Tom Hiddleston Lokiként, Idris Elba Heimdallként és Sir Anthony Hopkins is Odinként. Mellettük még pár újonc is érkezik: Jeff Goldblum, Tessa Thompson és Karl Urban.A Thor: Ragnarok a tervek szerint 2017 novemberében érkezik a mozikba, az Oscar-jelölt Taika Waititi rendezésében!


Forrás: CinemaBlend, Comingsoon
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók