Műsorújság
RTL Most

Lesz mivel megküzdenie Thornak!

Azt már tudjuk, hogy a harmadik rész fő gonosza Cate Blanchett, Helája lesz, de most úgy tűnik nem ő lesz az egyetlen, akitől tartania kell hősünknek! Így, végre kiderül milyen szerepet szánnak Jeff Goldblumnak?

A színész Grandmastert fogja alakítani és azt is elárulta, hogy ebben az esetben egy kissé különc ellenfelet láthatunk majd! Persze ez érthető, hiszen a karakter egy olyan földönkívüli lény, aki nem veti meg bolygónk örömeit!

„Ő egy hedonista, az élvezeteket habzsoló személy, valaki, aki tényleg az élet élvezetére esküszik: legyen szó ízekről, illatokról, akármiről.”

Goldblum azt is hozzátette, hogyan készül a szerepére és, hogy mit szól ehhez környezete:

„Minden nap dolgozom a karakteren, folyamatosan kutatok, és mint egy szivacs ,próbálok minél több dolgot magamba szippantani. Szerencsére, a rendező bíztat, hogy tegyem teljesen magamévá a szerepet, sőt a rögtönzéseimet is támogatja! Bár látja, hogy minden tőlem telhetőt próbálok megtenni, remélem nem fog az első nap kidobni!”

 


Az amerikai színész nagyjából 3-4 hetet forgatott csupán Ausztráliában, ezért számíthatunk rá, hogy bár lesz egy fontos jelenete a filmben, nem sokat fog szerepelni a vásznon. Jeff Goldblum lelkesedéséből viszont úgy tűnik, szuper alakítást várhatunk tőle. Remélhetőleg ez azt is jelenti, nem marad hiányérzetünk a Grandmaster majdnem 50 éves történetét illetően sem, aki egyébként arra használja különleges képességét – irányítani tudja a nála gyengébb és kisebb teremtményeket -, hogy ezzel szórakoztassa saját magát.

 


Ezen felül, olyan hírek is felröppentek, hogy a Thor: Ragnarok sztorijában, hősünk olyan bolygón végzi, ahol gladiátor csatákat kell vívnia a Grandmaster felügyelete alatt! Thor így rákényszerül arra, hogy az életéért harcoljon az arénában, miközben állítólag Hulk-ot is láthatjuk majd és egy teljesen új képet kapunk róla, a Hulk Bolygó történetével együtt! Mindezt pedig még megfejelik, a már említett Helával, Asgardian királynőjével! is

2017-ig kell kibírnunk, hogy láthassuk végre az istenek harcát!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók