CinemaKlub

Jake Gyllenhaalból lehet Aladdin?

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 15:55

A stúdiók mostanság kezdenek túlpörögni az élőszereplés mesék miatt, legutóbb A szépség és a szörnyeteg, valamint A kis hableány kapcsán merenghettünk el ezen. Most pedig Gyllenhaal villantott egy olyat, ami még Disney herceggé is varázsolhatja.

Tudjátok, hogy szeretjük a filmzenéket, a meséket pedig még inkább, úgyhogy ez az időszak – amiben jelenleg tobzódhatunk – eléggé kedves a szívünknek. Minél több animációs vagy rajzolt mesét kapunk, annál boldogabbak vagyunk, ha pedig élőszereplős projektekben is feldolgozzák őket, arra sem mondunk nemet.

Ugye, ma már írtunk róla, hogy épp most dobta ki a Disney a Moana legfrissebb előzetesét, ezt megelőzte egy szolid rajongási hullám, amit Emma Watson és a Szépség a szörnyeteg feldolgozása okozott – attól függetlenül, hogy csak egy teaser videót kaptunk –, majd jött A kis hableány körülötti zsongás.

Jelentjük, a világ újabb feldolgozásra készülhet, ugyanis a Tony díjátadó gála egyik szünetében olyan dolog derült ki Jake Gyllenhaalról, amit eddig talán senki sem sejthetett: nagyon jól énekel.


Az éppen felkonferálásra készülő Jake Gyllenhaal és Sean Hayes belementek James Corden (műsorvezető) játékába és némi dalszöveg segítségével elénekelték Aladdin és Jázmin híres duettjét, az Új élményt.

Szerintünk Gyllenhaal külsőre már most hozza Aladdint – nem véletlenül lehetett ő már Perzsia hercege is –, már csak egy bezsongott stúdió kellene, hogy megvalósuljon a film.

Ti mit gondoltok?

Forrás: EW
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#jake gyllenhaal#filmzene#aladdin#éneklés

Címlapról ajánljuk