Műsorújság
RTL Most

A Szépség és a Szörnyeteg első előzetese túl szép, hogy igaz legyen?

A Hamupipőke, a Dzsungel könyve és a többi Disney-rajzfilm élőszereplős mozijai után, most megérkezett az első betekintő a Szépség és a Szörnyeteg filmváltozatába. Lássuk, mire számíthatunk, miben hasonlít régi kedvencünkre és miben nem!

Az alkotás főszereplője mindenki Hermionéja, Emma Watson, akinek ez az egyik legjelentősebb szerepe évek óta, valamint feltűnik majd még a filmben Ewan McGregor, Ian McKellen, Luke Evans, Emma Thompson és a sorozatsztárból főszereplővé avanzsált Dan Stevens, a Szörny alakjában.

A jövő márciusban mozikba kerülő film előzeteséből sajnos nem sok mindent tudunk meg, de arra pont elég, hogy azok érdeklődését is felkeltse, akik nem igazán rajongtak eddig a könyvmoly lány és az elátkozott kastély történetéért!

A videóból nem derül ki számunkra, hogy a Bill Condon által rendezett mozi szereplői fognak-e énekelni, sőt tulajdonképpen összevágott képeket kapunk az üres kastélyról, valamint hallhatjuk, ahogy Belle (Emma Watson) beköszön, majd benyit az elhagyatott épületbe, ami alatt kihallgathatunk egy rövid párbeszédet is Lumiere (Ewan McGregor) és Cogsworth (Ian McKellen) között. Mindeközben pedig ismerős dallamok hangzanak és erősödnek fel lassacskán.

Ezzel kapcsolatban Josh Gad (La Fou) is azt nyilatkozta, hatalmas a nyomás a színészeken, hiszen a Szépség és a Szörnyeteghez a dalok is hozzátartoznak, így mindenki a már megkedvelt zenéket várja, abban a minőségben, ahogy a mesében és a Broadway-en is hallható volt. Ez a rövid kis teaser csupán a hangulatát hozza vissza a régi történetnek, valamint a kíváncsiságunkat ébreszti fel csupán, hiszen egyetlen szereplőt sem láthatunk, Emma Watsonon kívül, akire szintén csak egy gyors, futó pillantást vethetünk. Valószínű, hogy a hosszabb, részletgazdagabb előzetesre még egy picit várnunk kell.

Viszont a helyszínekkel és a többi bevágással meg vagyunk elégedve, hiszen a kastély ugyanolyan kísérteties, mint gyermekkorunk meséjében, amikor Belle és apja egy viharos éjszakán bebocsátást kér. Bár magát a Szörnyeteget nem láthatjuk, az alkotók elárulták, hogy ez egy teljesen más fajta szörny lesz, mint az eddigiek és hogy ezt a titokzatosságot még tovább fenntartsák, a főszereplőről csupán egy gyermekkori festményt láthatunk, amin a szüleivel ábrázolták, és amin az eredeti történethez hasonlóan karmolás nyomok találhatóak.

Végül pedig megpillanthatjuk a lányt, ahogyan megbűvölve nézi az elvarázsolt rózsát, amely ha elhervad, a herceg örökké szörny marad, akárcsak a klasszikusban!

Ti várjátok már a filmet? Titeket is elvarázsolt az atmoszféra és a szereposztás?

Mi biztosan megnézzük jövő tavasszal!

Forrás: EW.com, cinemablend.com
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók