CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (05. 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 20. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Barátság extrákkal

 


Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben, Jamie fejvadász New York-ban. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie New York-ba csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy újabb csalódástól. Ezért megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. De más dolog ígérni, és más betartani valamait.

Mikor?
Cool 21:10

A hűtlen

 

 

Ed és Connie Sumner tipikus, középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. Az élet mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás, és ez a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, spontaneitás, bűvölet és kockázat birodalmába csábítja, és ez a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Ed véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni.

Mikor?
Cool 23:15

Terminátor 3: A gépek lázadása

 


Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál: nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja - igyekszik nyom nélkül létezni, hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X. Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb, legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán egy reménye maradt: egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad, (ismét) vége a világnak.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#romantika#thriller#justin timberlake#mila kunis#barátság extrákkal#Diane Lane#richard gere#akció#claire danes#arnold schwarzenegger

Címlapról ajánljuk