CinemaKlub

Brie Larson, az Oscar-díjas popsztár?

Juhász LucaJuhász Luca

2016. március 4. 14:40

Hollywood legújabb csillaga, a kisebb tévés szereplésektől egészen a legnagyobbak közé jutott, azt azonban mi sem sejtettük, hogy titkon zenei babérokra is tört.

Idén a 26 éves színésznő kapta a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat, sőt tulajdonképpen minden nagy filmes díjat bezsebelhetett.

De nem volt ez mindig így. Brie Larson apróbb tévés és sorozat szerepekben tűnt fel (Hirtelen 30, Don Jon, 21 Jump Street), mindaddig, míg meg nem kapta álmai szerepét A szobában.

 
Mindannyian rajongunk a színésznőért, de azt, hogy tinédzser éveiben megpróbálkozott a zenéléssel, mi is csak nemrég tudtuk meg.

Larson 16 éves korában, előbb saját Youtube csatornát indított, melyen olyan számok hallhatóak, mint például a Go Goodbye, illetve az Invisible Girl, majd a siker nem váratott magára, a sztár nem sokkal ezután kapott egy lemezszerződést is.
 

Az első kislemeze a She Said lett, amely abban az évben benne volt a 100 legkelendőbb lemez között az USA-ban. Az ezt követő siker után, 2005-ben meg is jelent az első albuma a Finally Out of P.E., amelyből összesen 3500 darabot adtak el.

A színésznő, azóta nem készített újabb albumot, azonban több zenés filmben is szerepelt: a Bagolyvédők-ben például ő adta elő az egyik betétdalt, amelynek megírásában is közreműködött. Legutóbb pedig a Scott Pilgrim a világ ellen című film kapcsán mutatta be énektudását, ugyanis a Metric együttessel elő adták a Black Sheep című dalt.

 
Idén a színésznő a Basmati Blues zenésfilmben bukkan majd fel, ahol reményeink szerint bemutathatja színészi, illetve zenei tehetségét is.
 
Valljuk be, végül akárcsak Marky Marknak (Mark Walhberg) Larsonnak is a filmezés hozta meg az átütő sikert.

Azt azonban a színésznő is bevallotta, álmaiban sem gondolta volna, hogy idáig jut.


Képek:Tumblr
Forrás: Zimbio
#CinemaKlub#brie larson#a szoba#zene#mark wahlberg#popsztár

Címlapról ajánljuk