Műsorújság
RTL Most

Így készülődtek a sztárok az Oscarra!

Ugye, minden nagy esemény, még annál is nagyobb, pepecselősebb és őrültebb előkészületekkel kezdődik. Így volt ez az idei Oscar-gálával is. Szétnéztünk a sztárok képei és videói között: vajon ki és hogyan rittyentette ki magát?
Amikor a vörös szőnyegre lépnek a színésznők… azt a pillanatot várjuk még igazán! A díjak kiosztásán túl, ugyanis a legnagyobb kíváncsiság a hírességek ruhakölteményeit, sminkjét és persze újdonsült párjukat övezi. Most sem volt ez másként, persze a szemfülesebb kutakodók már a gála megkezdése előtt képben lehettek, hiszen a közösségi média mindig a segítségünkre van – és a sminkesek, fodrászok és stylistok hada is, hiszen a szakemberek mindig büszkén mutogatják a „munkájukat”.

Az este – avagy hajnal – egyik csillaga Brie Larson volt, aki A szobában nyújtott alakításáért vihette haza a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. És ha ez nem lenne elég, még a gála egyik legszebb ruhája is az övé volt. Lélegzetelállító égszínkék színben pompázott, és a sziluettjét lágy fodrok lengték körül. Ha ruhába beleszerethet az ember, akkor az most megtörtént:


 

Reese Witherspoon és „szépség csapata” is nyüzsgött rendesen, meg is lett az eredménye: az Oscar-díjas színésznő egy gyönyörű lila ruhában lépett a kamerák elé. Persze, nem bízták a véletlenre a fotózkodást, mielőtt a gála helyszínére értek volna, otthon letesztelték, hogy jól mutat-e az összkép:

Az este másik üde színfoltja Cate Blanchett volt, aki halványkék ruhájával rögtön elmélkedésre késztette a bámészkodókat: vajon mik azok a díszek a ruháján? Virágok? Tollak? Az előkészületek során persze közelebbről is megcsodálhattuk a ruhaköltemény részleteit:


 

Persze, a készülődés hangulata mindenkinél más. Miközben Rooney Mara visszafogottan és csendes nyugalommal várta, hogy elkészüljön az ünnepi smink, Anne Hathaway már sokkal lazábbra vette a figurát sőt, ő még a pocakjában növekvő pindurral is kirakott egy Oscar-szelfit a díjátadó előtt:


Valaki, aki viszont még csak most lett kilenc éves, szülői felügyelettel érkezett. Jacob Tremblay nem hiába olyan kis cukipofa, volt kitől örökölnie a kellemes arcvonásokat: a képen édesanyja és édesapja feszítenek mellette:


És a végére a hitvesi képek és a közös baráti fotók sem maradhatnak el: Naomi Watts és férje, Lev Schreiber az Oscar előtt még csak kettesben pózoltak a frissen felhúzott estélyijükben, később viszont már jóbarátaikkal, Mark Ruffalóval és feleségével bulikáztak:
Végül pedig a világ legédesebb reggeli videójával búcsúzunk:
 
 

My bedside early morning prediction for the Oscars... #Oscars

Mark Ruffalo (@markruffalo) által közzétett videó,


Képek: Instagram

Legnézettebb videók