CinemaKlub

Margot Robbie megmondta a frankót Leonardo DiCapriónak!

rtl.hurtl.hu

2016. március 3. 11:30

A csinos színésznő több szinten csepegtetett el infókat és bölcsességeket. Nemcsak DiCapriónak adott tanácsokat az Oscar-gálán, de még azt is elárulta a nagyérdeműnek, hogy Jared Leto Squad-patkánya hol talált otthonra. Lássuk!

Ugye, a szőkeség nem rökönyödik meg egy-egy DiCaprio-találkozástól, hiszen a Wall Street farkasában jó pár pucér, intim és miegyéb jelenetük volt már együtt, ez pedig jó alapot adott a későbbi barátsághoz. És nem csak a rajongók remegtek hétfő hajnalban Leóért. Az nyilvánvaló volt, hogy örök legjobb barátja és látens szerelme, Kate Winslet a mennyekben és végig Leo mellett volt a győzelem hajnalán, de akadtak még mások is a gratulálói között.



Egyrészt az egész internet felrobbant, és újra megindult a mémgyártás, csak most már új irányt vettek a poénok. Emellett még rekordot is döntött, hiszen soha ennyien nem tweeteltek ennyit egyetlen témával kapcsolatban. Leo győzelméről konkrétan 440 ezer tweet született percenként, ezzel beelőzve Ellen Gedeneres Oscar-szelfijét is.

A fanok mellett pedig ott vannak a sokat emlegetett barátok is, köztük Margot Robbie:
 

„Őszintén, az egész terem megőrült, amikor kimondták a nevét.” – mesélte a nagy pillanatról Robbie.




Azonban a színésznőnek is feltűnt – nekünk szintén –, hogy DiCaprio a legizgalmasabb helyzetekben is összeszedett és sosem engedi ki a szellemet a palackból. Meg is mondta neki a tutit:
 

„Engedd már el magad! Megnyerted az Oscart!”


Hogy ez sikerült-e, jó kérdés. Talán az már a lazaság jeleként értelmezhető, hogy random elhagyta az Oscar-szobrát...



És ugye, Robbie mindenkivel jóban van, és ezt a kollégák meg is hálálják. A Suicide Squad forgatásán például Jared Leto volt oly kedves meglepni őt egy patkánnyal. Ezt persze már tudtuk, és azt is, hogy nem indult jól az állat-gazdi kapcsolat. Később persze Robbie is elismerte, hogy megszerette az állatot. Ennek ellenére továbbadta és nem akárkié lett Leto elborult Joker-patkánya: most már Guillermo del Toro otthonában rosszalkodik.

Forrás: EW, Variety
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#margot robbie#jared leto#patkány#oscar#tanács#suicide squad#film

Címlapról ajánljuk