Műsorújság
RTL Most

Ne vegyük magától értetődőnek a DiCaprio-mémeket!

Hétfő hajnalban új időszámítás kezdődött. Bizony ez a nap is eljött, Leonardo DiCaprio megnyerte élete első Oscar-díját! Ez pedig újabb mém-hullámot indított útnak.
Úgyfest a 2016-os év DiCaprióé, hiszen idén minden nagyobb filmesdíjat bezsebelt (Golden-Globe, BAFTA, amerikai színészek céhe), valamint végre, ötödik Oscar-jelölését sikeresen szoborra váltotta.

Mind tudjuk, mit jelent ez: leáldozóban a Leós Oscar vesztes mémek ideje. Nincs több sajnáljuk DiCapriót mém, ahogyan a díj után síró Leó sincs már.Helyüket azonban a győzelmi mémek foglalhatják el.Sőt, az új faj születése mellett, a győzelmet kísérő reakcióink sem hiányozhatnak:Arról már beszámoltunk, milyenek a vesztes rémes mémek. Azt nem igazán tudjuk eldönteni, hogy a régi vagy az új mémek a jobbak, de az biztos, hogy akárcsak elődjeiket, ezeket sem kerülhetjük ki.Bár féltünk mi lesz régi kedvenceinkkel, nem kellett volna aggódnunk, az utánpótlás is jól teljesít.

Lássuk, mi jellemzi az újakat:

Nagyon gyorsan elszaporodtak, tulajdonképpen reggelre ellepték az internetet, valószínűleg az évek óta fertőző Leó-láznak is köszönhetően. Megtévesztően hasonlítanak a már említett mémekre és aggódnunk sem kell, prédáikat is ugyanolyan hatékonysággal vadásszák le. Van köztük Oscar-díjjal örömtáncot lejtő mém, illetve azok kárán nevető, akik nem gondolták volna, hogy még bekövetkezik ez a pillanat és persze még sorolhatnánk.A faj tehát nincs a kihalás szélén inkább csak alkalmazkodott a klímaváltozáshoz.Ezután is végig kísérheti életünket, ahogy eddig is, erőt adva a nehéz helyzetekben vagy kifejezésre juttatva elégedettségünket.Reméljük, ahogyan ezidáig a színészért, ugyanúgy a mémek fennmaradásáért is egy emberként izgulhatunk. Ha pedig a győzelem feletti mámoros boldogságról esik szó, kicsit most úgy érezzük, mintha a globális felmelegedést szorítottuk volna vissza:Valamint reméljük, hogy Leónak ezután is akad még learatni való babér. De nem csak neki gratulálunk, hanem a Saul fiára és készítőire is büszkék vagyunk!Képek:Tumblr

Legnézettebb videók