KERESÉS search-close

shadi

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "shadi"

Shadi osztja a villalakókat


szerző:
2015.01.16. 00:05
Shadi osztja a villalakókat

„Olyan műveltek, mint a föld”. A VV5 szereplője nem kímélte a lakókat, záporoztak az aranyköpések.

Minden nő masztizik és pornót néz

Legalábbis Fanni szerint, akinek még vibrátora is van, és az sem zavarja, ha rányitnak. Hogy Edina és Shadi hogy áll ehhez a kérdéskörhöz, kiderül a videóból!


 

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Fókusz Plusz 12-01-07


szerző:
2012.01.07. 19:25
Fókusz Plusz 12-01-07

Fókusz plusz: Összeszedtük azt a csapatot, amelyik már kintről drukkol az egykori VV-ellenfeleknek. Bár nem vitték el a főnyereményt, de gyökeresen megváltozott az életük. Nincs szükség csodamódszerekre, tablettákra, betarthatatlan fogadalmakra, és nem is kell nagyon rákészülni. A módszerek saját tapasztalatokon alapulnak, van, aki már 60 kiló mínusznál jár.

Nincs megállás a VV után


szerző:
2012.01.07. 15:30
Nincs megállás a VV után

Öröm, bánat, szerelem és keserűség – a VV 5 kiesett szereplői idézik fel a Villabeli lét legemlékezetesebb pillanatait és azt, hogy miben változtatta meg a VV a való életüket. Kiesésük óta először látogatják meg a Villát.

VV-faktor: Dalra fakadtak a kiesett Villalakók

Mi történik, amikor keresztezzük az X-Faktort és a Való Világot? Két hihetetlen sikerprodukció főszereplői a szemünk előtt keveredtek össze egymással, hogy néhány nap múlva egy hatalmas show keretében kiderüljön, ki a Villa legjobb énekese.

Dya és Shadi egymásra találtak


szerző:
2011.12.15. 07:35
Dya és Shadi egymásra találtak

Shadi és Dya egymás karjaiban keresnek vigaszt. A plázacica és a feltörekvő fiú nem sokáig bírták a Villában, pontosabban őket nem sokáig tűrték meg maguk közt a többiek. A két kiesett játékos azóta egymásra talált, a kapcsolatukról Dyát faggattuk.

Reflektor 11-12-14


szerző:
2011.12.15. 00:25
Reflektor 11-12-14

Reflektor: A Vastag tesók közbenjártak a Mikulásnál. Dya és Shadi egymásra talált. Kozsó szívét elrabolták.

Fókusz 11-12-14


szerző:
2011.12.14. 20:05
Fókusz 11-12-14

Fókusz: Sugárdózis - Ajándékot vittünk Japánba, még kérdéses, mit okozott a nukleáris fertőzés a gyerekek szervezetében. Vesztett a győztes - A magyar thaiboxos volt a jobb, de csak az ugandai ellenfél győzhetett, botrány a szorítóban. Az első csók - A villában valahogy nem jött össze, kint viszont egymásra talált VV Dya és Shadi.

Szerelem a Villában és azon is túl

Shadi és Dya egymásra talált. Egyre szorosabb és mélyebb a kapocs közöttük. Azt mesélik: Minden a karácsonyi vásárban kezdődött, egy forraltboros beszélgetéssel.

Fókusz 11-11-30


szerző:
2011.11.30. 20:20
Fókusz 11-11-30

Fókusz: Ki az a nő, akiről már az egész ország hallott, akinek szerelméért tv nézők milliói előtt küzd volt párja? Fecó érte költözött a villába - a kétgyerekes apuka kamerák kereszttüzében bizonyít Angélának. Először áll kamera elé Csábi Bettina családjának nevében a világbajnok boxoló sógora. A férfi beszél az őket ért megrázkódtatásról. Értetlenül állnak a történtek előtt.

Az ígéret szép szó, és Shadi meg is tartotta

Kezdett Columbo soha nem látott feleségére emlékeztetni. Fecó a Villában annyit emlegeti szerelmét, hogy már egy országot tett kíváncsivá. Eljött az idő, hogy Angéla a nyilvánosság előtt beszéljen Fecóról. Shadival látogattuk meg őt.

VV Shadi és Lil. C egymásra találtak

Amikor Shadi másfél hete vereséget szenvedett Esztertől és végleg elhagyta a Villát, amint csak tehette, találkozott a régi barátaival. Legnagyobb meglepetésünkre a barátai között feltűnt az X-Faktor egyik versenyzője is.

Reflektor 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 23:45
Reflektor 11-11-29

Reflektor: Amikor Shadi másfél hete vereséget szenvedett Esztertől és végleg elhagyta a Villát, amint csak tehette, találkozott a régi barátaival. Legnagyobb meglepetésünkre a barátai között feltűnt az X-Faktor egyik versenyzője is. Gáspár Laci az altatás nagymestere. A 4 For Dance Andie MacDowellel randizott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Túl vagyunk a Párbajon és a Szombat esti láz döntőjén is: a mai Összefoglalóból a két megmérettetés előéletét és utózöngéit is megtudjuk.

Fókusz 11-11-21


szerző:
2011.11.21. 20:20
Fókusz 11-11-21

Fókusz: Falba ütközött - Hogyan dolgozta fel a vereséget Lil. C? Dráma az X-Faktor kulisszái mögött. Világszenzáció - Megtaláltuk azt a férfit, akitől a tankot vette Brad Pitt. Még Los Angelesbe is magával viheti. Végzetes csapás - Mit szólnak Shadi szülei a vereséghez? A fiú rajtunk keresztül is üzent Attilának.

Kintről üzent hadat Attilának Shadi

Ahogy a Villalakók mondják: bár Esztert kidobták az ajtón, ő visszajutott az ablakon. Nem is akármekkora lendülettel. Erejét ezúttal Shadin tesztelte, akinek esélye sem volt a túlélésre. Végül kintről még üzent egy utolsót Attilának.

ValóVilág 5 - Párbaj 11-11-20

ValóVilág 5 - Párbaj: Vasárnap este a ValóVilág5 harmadik párbaján Eszter és Shadi mérte össze az erejét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vasárnap este a párbajok estéje a Villában: Eszter és Shadi csatájára és a Szombat Esti Láz táncversenyének döntőjére kerül sor.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika az előző esti randi után rendkívül másnaposan ébredt. De a többi pár között is vibrált valami ellentét. Úgyhogy a tanároknak minden eddiginél nehezebb dolguk volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Nem unatkoznak a Villalakók: közeledik a Párbaj és a ValóVilág nagy táncversenyének döntője, ráadásul egy újabb szerelmi háromszög kavarja fel a Villa mindennapjait.

Megvannak a ValóVilág5 Szombat esti láz továbbjutói

A csütörtöki adásban kiderült, melyik három párnak sikerült bekerülnie a döntőbe, kik tanulhatnak egy új koreográfiát és küzdhetnek tovább azért, hogy megnyerjék a versenyt és találkozhassanak a családjukkal.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A csütörtöki adásban kiderült, melyik három párnak sikerült bekerülnie a Villabeli Szombat esti láz döntőjébe, kik tanulhatnak egy új koreográfiát és küzdhetnek tovább azért, hogy megnyerjék a versenyt és találkozhassanak a családjukkal.

Fókusz 11-11-17


szerző:
2011.11.17. 20:20
Fókusz 11-11-17

Fókusz: Kedvencek kedvencei - A kis szőrös négylábúakat felváltva kényeztették az X-Faktor énekesei. Nagy fehér ember - Zalánt talán a szakálla miatt orvosnak nézik Afrikában és szülésekhez hívják. Felvették a kesztyűt - Shadi édesanyja felháborodott Eszter szavain és azt mondja, küzdeni fog a fiáért.

Shadi anyukája teljesen összeomlott

Nemcsak Shadi, az édesanyja is kiborult Eszter szerdai döntésén. Nem azon, hogy a fiút hívta ki párbajra, hanem az indoklásán. Shadi anyukája nem is tud napirendre térni fölötte. Szerinte a fiát megalázta a Villa ügyvédnője.

ValóVilág 5 - Kihívás 11-11-16

ValóVilág 5 - Kihívás: A nőkkel való megalázó viselkedésre és megbántásra hivatkozva Eszter azt az embert hívta ki, akit mások is szeretnének a Villán kívül látni.

Shadi lesz Eszter második ellenfele

A nőkkel való megalázó viselkedésre és megbántásra hivatkozva Eszter azt az embert hívta ki, akit mások is szeretnének a Villán kívül látni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Péter egyre messzebb merészkedik Veronikával, miközben Vera forrong. Csaba továbbra sem tud nőként nézni Annamarira. Kinga nemcsak Attilánál, Fecónál is kihúzta a gyufát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-15

ValóVilág5 - Összefoglaló: Attila lassan kivívja összes lakótársa ellenszenvét. Az Összeférhetetlen srác éjjel-nappal veszekszik valakivel, ezúttal Kinga mellett Gergőt osztotta ki övön aluli jelzőkkel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-14

ValóVilág5 - Összefoglaló: Elkezdődött a Villa egész hetes táncversenye, párok jöttek össze és távolodtak el egymástól!

Ismét Eszter lett a Kiválasztott!

Szoros "meccs" volt. A Kiválasztás során minden negatív érzelem kiszakadt a lakókból. Keményen odamondták egymásnak sérelmeiket. Többen két jelet is gyűjtöttek, de ismét Eszter "nyerte" a legtöbbet!

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Szoros „meccs” volt. A Kiválasztás során minden negatív érzelem kiszakadt a lakókból. Keményen odamondták egymásnak sérelmeiket.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Egy nappal a harmadik Kiválasztás előtt nincs hiány a konfliktusokból a Villában. Gondoljunk csak Shadi, vagy épp Vera vitáira, esetleg az Attila-Kinga-Gergő-Seherezádé szerelmi négyszögre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A ValóVilág szappanoperája szerelmi drámába fordult. Attila nem tudott uralkodni féltékenységén, ezért feladta a játékot...

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika szerelmi jósdája nem várt fordulatot hozott a Villalakók életébe. Annamária beismerte, tetszik neki Csaba, majd Veronika bátorítására a fiúnak is bevallotta...

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-09

ValóVilág5: Megküzdöttek a védettségért a Villalakók, emellett már javában működik a Villarádió, sőt: elindult a háziasszony verseny is! Szívügyekben viszont egyáltalán nem békés a helyzet.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-08

ValóVilág5 Összefoglaló: Seherezádé megalázottnak érzi magát, Gergőt nem is érdekli annyira a szakítás. Annamari magára akarja rakatni a jeleket.

Kinga könnyei nem fogynak, az Alfahím szingliségére koccintott

Seherezádé megalázottnak érzi magát, Gergőt nem is érdekli annyira a szakítás. Annamari magára akarja rakatni a jeleket.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-07

ValóVilág5: Dya számára már a reggel sem ígért túl sok jót. A párbaj után nem maradt más hátra, mint a hátrahagyott, titkokat tartalmazó levelek felolvasása. Dya titka Seherezádénál verte ki a biztosítékot.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Skalpvadász pillanatok alatt vihart kavart és Veronikát leszámítva mindenkit idegesített. Többé nem engedik vissza. Eszter búcsúbulija pikánsra sikerült.

Cristofelt másodszor a Villalakók szavazták ki

A Skalpvadász pillanatok alatt vihart kavart és Veronikát leszámítva mindenkit idegesített. Többé nem engedik vissza.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Visszatérését követően Eszterrel is szembe kellett néznie Cristofelnek.

Cristofel visszatért a Villába: pofon fogadta

A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Eszterrel is szembe kellett néznie.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Eszter döntése a lakók szerint aljas húzás volt, úgy gondolják, a Plázacica nem érdemelte meg a zöld kendőt.

Mindenki Dya mellé állt a Kihívás után

Eszter döntése a lakók szerint aljas húzás volt, úgy gondolják, a Plázacica nem érdemelte meg a zöld kendőt.

ValóVilág 5 - Kihívás 11-11-02

ValóVilág 5 - Kihívás: Eszter fejében négy név kavargott a Kiválasztást megelőzően. A Karrierista lány végül az alapján választott ellenfelet, hogy ki ellen lehet a legtöbb esélye.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-02

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Felcsillant a remény Attila számára. Az Összeférhetetlen fiú nem merte elhinni, hogy Kinga néha úgy érzi, mintha kicsit szerelmes lenne belé.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-01

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Zajlik az élet a Villában: a lakók elkészítették a Villaújság, a „Na, mi van, Öcsém” első lapszámát, a múlt heti „csíkosok-kockások” versenyének győztesei pedig egy rövid kirándulás erejéig elhagyhatták a Villát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Kiválasztás után elindult a találgatás, hogy kinek kell a leginkább tartania a szerdai Kihívástól, a villalakók többsége Shadit tartja a legesélyesebbnek.

Eszter lett a második Kiválasztott!

A lakók vasárnap érzelmi alapon döntöttek. Nem beszéltek össze, de így is hét jelet sikerült összegyűjtenie a Karrierista nőnek.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-29

ValóVilág5: Kirobbant a ValóVilág első sonkabotránya! Miután lenyugodtak a kedélyek, ismét összemérték erejüket a kockások és a csíkosak.

Gergő és Seherezádé továbbra is vonzódik egymáshoz

A szerelmespár már nem él rózsaszín felhőben, és nem is tisztáztak minden problémát, de az érzések nem változtak. Veronika végre összeveszett Eszterrel.

Annamari megtalálta Attila gyenge pontját

A csapatok Esztert és Verát nyugodt szívvel elcserélték, Vera és Dya egyre nehezebben viselik egymást, Annamari pedig jó cél érdekében meztelenkedett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-26

ValóVilág5: Minden játékos elégedett volt a Megmérettetés végeredményével, de ez nem hozta össze az ellenfeleket. Folytatta ádáz harcát a csíkos és a kockás csapat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Átrendeződtek a viszonyok a Villában: Csaba megerősödött, Veronika összeomlott, Fecó és Attila barátsága pedig veszélybe került.

ValóVilág 5 - Párbaj 11-10-23

ValóVilág5: Verejtékes küzdelem volt az első Párbaj. Mindkét játékos beleadta szívét-lelkét, de csak egy költözhetett vissza a Villába.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-23

ValóVilág5: Annamari felvilágosította Seherezádét, hogy nem minden úgy működik a férfiak testén, ahogy azt egykoron a nagymamája elmesélhette. Vajon megértette a lány a tanmese lényegét?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-22

ValóVilág 5: Csabát és Cristofelt pártfogóik képzik ki a Párbaj előtt. Cristofelnek nemcsak az ereje, a szókincse is nőtt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-21

ValóVilág 5: Attila születésnapjára ébredtek a villalakók, ám az ünneplés nem várt fordulatot vett. Miután az Összeférhetetlen lehiggadt, megtartották a párbajozók kampánybeszédeit.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Cristofel nehezen viseli a Párbaj súlyát, a kubai macsó szerint gusztustalan húzás volt Csabától, hogy őt nevezte meg párbajellenfeleként.

Fókusz 11-10-19


szerző:
2011.10.19. 20:20
Fókusz 11-10-19

Fókusz: Váratlan lánykérés - Még csak most ismerkedtek össze, de Király L. Norbi máris túl van az eljegyzésen! Fájdalmas múlt - Shadi édesanyja minden nap drukkol fiának, aki gyerekként anyagilag is besegített a családnak. Berényi való világa - 8 év után először forgathattunk Szőke Zoltán igazi fiaival!

Miért kellett dolgoznia Shadinak 9 évesen?

Anyukája szerint Shadi nagyon jó gyerek, és igazi férfi, aki már kilenc évesen is felelőssége teljes tudatában volt képes a családjáért dolgozni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-18

ValóVilág 5: Fordult a kocka, az eddigi cselédekből úrnők lettek, Kingának pedig volt mit levernie Cristofelen. Veronika kiborult.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Shadi nyíltan szembeszállt Attilával. A Villa Feltörekvője többször is kiosztotta Attilát a nap folyamán, sőt az Összeférhetetlen fiút ajánlgatja Csabának lehetséges párbajellenfélként is.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-15

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Névtelen kritikai leveleket írtak egymásnak a Villalakók. Attila felkészült, Péter nem. Dya WC-s néni lett és túllőtt a célon Veronikánál.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa falain belül dúl az ármány és a szerelem, méghozzá olyan mértékben, hogy abból bőven meríthetnének a klasszikus és a ponyvaírók egyaránt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-12

ValóVilág5: A Villalakók Fecó és Attila ellen fordultak az ágyfoglalási vita után, a harci helyzetet Péter továbbra is meg akarja lovagolni. De leginkább Csabát szeretné kiejteni a Valóságshow veterán.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Dúlnak az érzelmek a Villában: Veronika és Cristofel, valamint Kinga és Attila között sem működik minden flottul.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A valóságnál nincs érdekesebb történet, a Villában pedig a szappanoperákat is megszégyenítően izgalmas dolgok történnek. Cristofel és Veronika szerelmi civódása ugyanis nem várt fordulatot vett, és Dya Seherezádé barátsága is hullámvölgybe került.

Seherezádé keserű szülinapja!

A szülinapos Seherezádét ünnepelték a Villalakók: a szőke szépség kapott hideget is, meleget is a nap folyamán.

Seherezádé megérdemelte, hogy Claudio elhagyta!

A nézők ma este arról dönthettek, hogy Seherezádé megérdemelte-e, hogy elhagyták?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Seherezádé születésnapjáról szólt a nap a Villában: a szőke szépség kapott hideget is, meleget is a nap folyamán.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Shadinak nehezen indul a villalét, a Feltörekvő srác már első estéjén kihúzta a gyufát a legtöbb játékosnál. Péter és Cristofel meg is fogadta, hogy nem fogják megkönnyíteni az új fiú beilleszkedését.

Shadi már beköltözése után kihúzta a gyufát

A Feltörekvő srác utálja a piszkot és a rendetlenséget, márpedig a konyhában azt talált és véleményének hangot is adott. Veronika és Seherezádé ezt nem vette jó néven.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-10-06

ValóVilág 5 - Beszavazó show: Bandi és Melinda helye még ki sem hűlt, máris elfoglalta a Villát egy Karrierista és egy Feltörekvő. Ezúttal azonban a Villalakók nem látták a beszavazót, így azt sem tudják, kikkel állnak szemben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való