ValóVilág

Ismét Eszter lett a Kiválasztott!

rtl.hurtl.hu

2011. november 13. 20:40

Szoros "meccs" volt. A Kiválasztás során minden negatív érzelem kiszakadt a lakókból. Keményen odamondták egymásnak sérelmeiket. Többen két jelet is gyűjtöttek, de ismét Eszter "nyerte" a legtöbbet!

A mai összefoglaló részletei:

A Villa tele van szerelemmel, párokkal, ott van Gergő és Seherezádé viharos kapcsolata, Kinga és Attila civódását sem hagyhatjuk ki, de egyre jobban homályba vész Veronika és Cristofel szerelme. A lány Péternek árulta el, hogy még mindig érez valamit a kubai macsó iránt, a férfi azonban olyat mondott neki, ami nem volt Veronika ínyére. Elárulta, hogy Cris bizony közelebbi kapcsolatba akart kerülni még Kingával is, akit villaléte alatt nem igazán szívlelt, mégis ágyba bújt volna a lánnyal.

A Villarádió egyik vendége Annamari volt, akit szerelmi ügyeiről faggattak a műsorvezetők, Gergő és Eszter. A lány talpig elpirult, hiszen nem számított rá, hogy Csabához fűződő gyengédebb érzelmei napvilágra kerülnek majd.

Veronika az utóbbi időben elszontyolodott, és még jobban mikor a délutáni feladatot teljesítették a lakók. Szeretetüket fejezhették ki ugyanis, mindenki kapott két szívet, amit odaadhatott annak, aki közel áll hozzá. Veronika meglepő döntésre jutott „szívügyben”, nem adta át a papír szívecskéket. De mindenki arra volt inkább kíváncsi, hogy a szerelmi négyszög szereplői Attila, Kinga, Gergő és Seherezádé kinek ad majd szívet.

Gergő Seherezádénak adott, a lány azonban nem viszonozta ezt Gergőnek. Attila és Kinga egymásnak, Veronika pedig senkinek sem adott szeretetszívet. Ezzel meglepte a többieket, majd elkeseredve berohant a hálószobába, ahol Attilának sírta el bánatát Cristofellel kapcsolatban. A fiú közben elmondta neki, hogy mennyire sajnálja, hogy az utóbbi időben nem figyelt rá eléggé, de amíg tudja, segíteni fogja a játék során. Attila azt is tanácsolta a lánynak, hogy felejtse el Crist, és nézzen inkább előre.

A Villa két manipulátora Péter és Attila ismét irányítani próbálják a szálakat. Shadit szeretnék kitenni a Villából, de semmiképpen sem Kiválasztotként, hanem inkább Kihívottként. Így Esztert próbálják meggyőzni, hogy ha ő kapja majd a vasárnapi nap során a legtöbb jelet, vigye ki Shadit.
De! Ott van még Annamária, azon is elgondolkodtak, hogy mi van ha ő lesz a Kiválaszott. Végül arra jutottak, hogy Eszternek kell mégis mennie, hiszen akkor mártírt faragnak belőle, és biztos lesz a győzelme odakinn a stúdióban. De, csak abban az esetben fogadnák tárt karokkal, ha Shadit vinné ki. Ezt közlik Eszterrel is, akinél eltörik a mécses, hogy "már megint?" De mivel a lány elpityeredte magát, Attila hajlandó volt visszakozni, mert nem szeretné ha Eszter ismét kirekesztettnek érezné magát.

A lakók olyan játékot játszottak, amiben elmondhatták egymásnak, hogy mi zavarja őket a másikban. Gergőnél az agresszivitása a negatívum, Veráról úgy gondolják, hogy megjátsza magát. Fecó pedig szinte irritáló mikor elpoénkodja a dolgokat, állította Vera. Esztert a kényszernevetése zavarja a Dumagépben. Shadi legnagyobb hiányossága, hogy nem tudja mikor kell kiszállni az olyan beszélgetésekből, mikor egyáltalán nem róla van szó. Fecó szerint sokszor szembe megy a fiú saját magával. Attila megmondta a tutit: "Shadi egy messzebről jött próféta, akinek le kellene ereszkednie a lakókhoz."

Az esti bulin mindenki elengedte magát. Veronika és Péter pedig elég közel kerültek egymáshoz. Az este folyamán jót buliztak együtt. Majd Seherezádénak is "lelket öntött", elmondta neki Veronika, hogy Cristofel micsoda malacságokra készült még Kingával is.

A buli alatt, Vera is teljesen kiakadt, Kingával vitatta meg, hogy Péter miért engedi magához ilyen közel Veronikát. Szerinte a fiúnak kellene leállítania Veronikát. Majd Attila is csatlakozott Verához és Kingához, aki nyugtatni próbálta a háborgó lányt. Péter és Veronika nagyon felöntöttek a garatra és bizony félreérthető helyzeteket produkáltak. Attila közben nyugtatta Verát, hogy Péter azért viselkedik így, mert fél tőle, fél a lány hangulatingadozásaitól.

A legnagyobb taktikusok Péter és Attila Shadit akarják a Villán kívül tudni, és ezért hatalmas taktikai játékba kezdtek.

A mai Kiválasztás részletei:

Balázs bejelentkezett, köszöntötte a lakókat. És arról faggadta őket, hogy hogy érzik magukat a Villában. Közölte velük, hogy ismét Kiválasztás lesz az este folyamán.

A Lakók kisfilmeket néztek. Először Cristofel visszatéréséről és távozásáról. Majd ezt vitatták meg. Veronika kicsit elérzékenyült a látottak miatt, de leglább újra mosolygott egy kicsit.
Újabb kisfilm, ezúttal Eszter győzelméről. Kingát szintén megviselte a kisfilm. Balázs Eszterrel és Kingával beszélgetett ennek kapcsán.
Egy kisfilm Seherezádé és Gergő kapcsolatáról, ez volt a következő. Ezt természetesen az érintettekkel vitatták meg. Seherezádé a jelen állás szerint közönyösen néz Gergőre, vallotta be. Gergő úgy érzi, hogy csak segített Serinek azzal, hogy együtt voltak.
A következő kisfilm Vera Villamesterségéről szólt. Hát a lány nagyon komolyan vette a feladatát, és végül a medencében végezte. Most már azt mondja, hogy nagyon sokat javult a helyzet, ahoz képest amilyen volt. A többiek szerint azonban igaza volt Verának, most már soakkal nagyobb a rend, de eleinte durvának tartották.
Újabb kisfilm következett Shadi ugratásáról, ami Vera és Kinga estjén történt. Miután ezt is megvitatták újabb kisfilm következett, méghozzá Kinga és Veronika valamint Kinga és Seherezádé kapcsolatáról.

Ezek után belevágtak a Kiválasztásba:

Veronika: Eszterrel konfliktusa volt, de mégsem rá tette, mert pozitív irányt vett kapcsolatuk. Nem tud azonban együtt élni Kingával. Rá tette a jelet.

Kinga: Az elején jóban volt jelöltjével. Most tűz és víz kettejük kapcsolata. Ő Veronika.

Fecó: Három emberen gondolkodott. Péteren, Veronikán és Eszteren. De Péter már közelebb került hozzá, így a két lány közül választott. Esztert érzi a legtávolabb magától. Rá tette a jelet.

Attila: Mivel pár nappal ezelőtt megkérte valaki, hogy tegye rá jelét, megígérte neki. Azonban a személy meghátrált, így Attila is elállt a dologtól. Mivel Esztertől még mindig messze érzi magát, rá tette a jelet.

Eszter: Éles kritika érte egy embertől, de nem beszélte meg vele. Ő Csaba volt, de rá nem tehette jelét a védettség miatt. Shadira tette, hiszen távol érzi magától.

Shadi: Eszter már érzelmeket sem vált ki a fiúból, így nem rá teszi a jelet. De választottjával nagyon jóban volt, de pár nappal ezelőtt megsértette, és az illető nem kért bocsánatot. Ő Annamari.

Annamari: Attilára akarta rakni, de pár nappal ezelőtt szerelmet vallott neki a fiú, így meggondolta magát. De jelöltje éjszakai pillangónak hívta édesanyját, valamit rettenetesen egoistának érzi a fiút. Ő Shadi.

Gergő: Seherezádéval van gondja, de rá nem teszi, Attilára is tenné, de nem most. Így egy olyan emberre teszi a jelét, aki semleges számára, ő Eszter.

Seherezádé: Olyan embert talált, aki távol áll tőle, ami eddig nem "sikerült". Kinga áll tőle a legtávolabb, ő kapta a jelet.

Vera: Olyan emberre teszi jelét, aki minden nap emlékezteti arra, hogy milyen amikor odabújhat valaki mellé, és nem kűzd azért, hogy benn maradhasson a játékban. Ő Veronika.

Csaba: Eszterre tette a jelét.

Péter: Eszterre tette a jelét, mert örül neki, hogy valaki aki visszajön Párbajról, újra kimehet.

Eszter kapta a legtöbb jelet, így újra ő megy Párbajozni. Még ilyen sem fordult elő sosem a show történetében, hiszen eddig a Párbajról visszatért játékos védett volt.

#ValóVilág#RTL Klub#rtl#eszter#veronika#valóvilág 5#shadi

Címlapról ajánljuk