ValóVilág

Mindenki Dya mellé állt a Kihívás után

rtl.hurtl.hu

2011. november 3. 20:40

Eszter döntése a lakók szerint aljas húzás volt, úgy gondolják, a Plázacica nem érdemelte meg a zöld kendőt.

Attila talk show-ja meredek kérdéssel indult, Fecót arról faggatta, ki az a nő, akit kiíván a Villában és Fecó válaszolt. Dya iránti vonzalmáról beszélt, de állította, nem fantáziál a hosszú, fekete hajú, sukár lányról. Dya örül neki, hogy Fecónak tetszik, a Plázacica és a Dumagép diszkréten, aranyosan reagálta le Attila összes provokatív kérdését. Nem is ez kavart nagy port, hanem Gergő nyilatkozata arról, hogy ha Seri nem lenne a Villában, már rég rávetette volna magát Kingára, és erre Seri távozása után mindössze 6-8 percre lenne szüksége. Kinga viszonozta az Alfahím gesztusait, a szexuális vonzalom kölcsönös. Seherezádé akkor nem reagált. De később borult a bili. Durva szóváltás zajlott a fürdőben Gergő és Seherezádé között.

Seherezádé vidáman ébredt, mert kiszeretett Gergőből és boldogan énekelt az udvaron. Ő már csak a szerelembe szerelmes és kész, nem akar senkit, főleg nem Gergőt. Annamari próbálta közelebb hozni a földhöz, sikertelenül. Szerinte egy-két nap és újra a régi lesz minden az Alfahím és a Szenvedélyes nő között. Közben Attila kezébe vette a Villaújságot, a feladatot testhezállónak érezte és határozottan mutatta meg íróinak az irányt. Amikor felolvasták a cikkeket, az érintettek közül nem mindenki sértődött meg, de akadt, aki csak jól titkolta, hogy ne okozzon örömöt a cikk írójának.

Péter új feladatot kapott, párterápiát kellett tartania Gergőnek és Serinek. Az előző esti veszekedés miatt volt erre szükség, de a lány nem repesett a boldogságtól ettől a terápiától. Az Alfahím szerint menthető a helyzet és teljesen normális, csak épp az egyik percben pszichopata házaspárként esnek egymásnak, a következőben pedig újra normálisak. Seherezádé másként látta a helyzetet, meg volt bántva és nem feltétlenül akarta helyrehozni ezt a kapcsolatot. Végül mégis megfogták egymás kezét és szenvedélyes csókban forrtak össze, Gergő szerint Péter zseniális munkát végzett.

Eszter meglepő döntést hozott a Kihíváson, Dyára tette a zöld kendőt. A lakók szerint ezzel mindenkit maga ellen fordított és egyedül fog maradni. Eszter nem lepődött meg a vádakon, kijelentette, hogy meg fogja vívni a saját harcát, úgyis egy emberről szól ez a játék. A többiek szerint azért a Plázacicát választotta, mert ő a leggyengébb játékos. Az indulatok elszabadultak a Villában. Attila saját állítása szerint pártatlan marad a harc alatt, de mindenki más Esztert sarazta. Dya és Eszter a szaunában megbeszélte a történteket, a Karrierista azt mondta ellenfelének, hogy kedveli, rossz volt neki őt választani, de a célja az, hogy visszatérjen a Villába és vele szemben lát erre esélyt. Dya megértette Esztert.
#ValóVilág#eszter#kinga#csaba#veronika#vera#fecó#dya#annamari#shadi

Címlapról ajánljuk